Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gaat de mogelijkheden voor gebruikers van de eerste 4K-decoder die voor Interactieve TV in gebruik is genomen enigszins versoberen.
  Jarco Kriek
  25 november 2021
  comments 0
  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gebruikt naast de 4K-decoder Arris VIP5202 ook het oudere model ZXV8001 van fabrikant ZTE. De opvallend vormgegeven witte tv-decoder werd door KPN als eerste 4K-decoder aan klanten van Interactieve TV geleverd. De decoder is nog steeds in een aanmerkelijk aantal Nederlandse huis- en slaapkamers in gebruik.

   

  Videoland

  Nu KPN wijzigingen bij de levering van streamingdienst Videoland heeft doorgevoerd, wordt de functionaliteit van deze 4K-decoder – en ook de HD-decoder model Motorola 1853 – minder. De nu voor Videoland benodigde app komt niet voor deze 4K-decoder beschikbaar. Het is daarom op dit moment ook niet meer mogelijk om het Videoland-abonnement via deze decoder te bestellen en te activeren. Videoland in de oude stijl blijft nog wel gedurende korte tijd op deze bruikleendecoder te gebruiken maar het beschikbare contentaanbod wordt steeds kleiner. KPN-klanten die ZTE 8001 of Motorola 1853 gebruiken en in de toekomst van Videoland direct via de decoder gebruik willen blijven maken, kunnen bij KPN een verzoek tot het leveren van een geschikte decoder indienen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiestreamingdienstfilmsseriesdocumentairesprogramma'sVideoland

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)