Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gaat de mogelijkheden voor gebruikers van de eerste 4K-decoder die voor Interactieve TV in gebruik is genomen enigszins versoberen.
  Jarco Kriek
  25 november 2021
  comments 0
  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gebruikt naast de 4K-decoder Arris VIP5202 ook het oudere model ZXV8001 van fabrikant ZTE. De opvallend vormgegeven witte tv-decoder werd door KPN als eerste 4K-decoder aan klanten van Interactieve TV geleverd. De decoder is nog steeds in een aanmerkelijk aantal Nederlandse huis- en slaapkamers in gebruik.

   

  Videoland

  Nu KPN wijzigingen bij de levering van streamingdienst Videoland heeft doorgevoerd, wordt de functionaliteit van deze 4K-decoder – en ook de HD-decoder model Motorola 1853 – minder. De nu voor Videoland benodigde app komt niet voor deze 4K-decoder beschikbaar. Het is daarom op dit moment ook niet meer mogelijk om het Videoland-abonnement via deze decoder te bestellen en te activeren. Videoland in de oude stijl blijft nog wel gedurende korte tijd op deze bruikleendecoder te gebruiken maar het beschikbare contentaanbod wordt steeds kleiner. KPN-klanten die ZTE 8001 of Motorola 1853 gebruiken en in de toekomst van Videoland direct via de decoder gebruik willen blijven maken, kunnen bij KPN een verzoek tot het leveren van een geschikte decoder indienen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiestreamingdienstfilmsseriesdocumentairesprogramma'sVideoland

  Meer over dit onderwerp

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Christmas Ever After

  Christmas Ever After
  om 04:29 uur
  Vlak voor de deadline van haar vierde boek krijgt schrijfster Izzi last van een writer's block. Ze vertrekt naar een resort.

  TV-TIP Billy buys Brooklyn

  Billy buys Brooklyn
  om 04:29 uur
  Handelaar Billy Leroy moest zijn antiekzaak in Manhattan sluiten en de extravagante verkoper begint opnieuw in Brooklyn.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)