Database error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 's, %' OR CONCAT(nieuws_keywords, ', ') LIKE '%Videoland, %') AND nieuws_id <...' at line 1KPN versobert functies 4K-decoder | Totaal TV
Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gaat de mogelijkheden voor gebruikers van de eerste 4K-decoder die voor Interactieve TV in gebruik is genomen enigszins versoberen.
  Jarco Kriek
  25 november 2021
  comments 0
  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gebruikt naast de 4K-decoder Arris VIP5202 ook het oudere model ZXV8001 van fabrikant ZTE. De opvallend vormgegeven witte tv-decoder werd door KPN als eerste 4K-decoder aan klanten van Interactieve TV geleverd. De decoder is nog steeds in een aanmerkelijk aantal Nederlandse huis- en slaapkamers in gebruik.

   

  Videoland

  Nu KPN wijzigingen bij de levering van streamingdienst Videoland heeft doorgevoerd, wordt de functionaliteit van deze 4K-decoder – en ook de HD-decoder model Motorola 1853 – minder. De nu voor Videoland benodigde app komt niet voor deze 4K-decoder beschikbaar. Het is daarom op dit moment ook niet meer mogelijk om het Videoland-abonnement via deze decoder te bestellen en te activeren. Videoland in de oude stijl blijft nog wel gedurende korte tijd op deze bruikleendecoder te gebruiken maar het beschikbare contentaanbod wordt steeds kleiner. KPN-klanten die ZTE 8001 of Motorola 1853 gebruiken en in de toekomst van Videoland direct via de decoder gebruik willen blijven maken, kunnen bij KPN een verzoek tot het leveren van een geschikte decoder indienen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiestreamingdienstfilmsseriesdocumentairesprogramma'sVideoland

  Meer over dit onderwerp

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)