Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gaat de mogelijkheden voor gebruikers van de eerste 4K-decoder die voor Interactieve TV in gebruik is genomen enigszins versoberen.
  Jarco Kriek
  25 november 2021
  comments 0
  KPN versobert functies 4K-decoder

  KPN gebruikt naast de 4K-decoder Arris VIP5202 ook het oudere model ZXV8001 van fabrikant ZTE. De opvallend vormgegeven witte tv-decoder werd door KPN als eerste 4K-decoder aan klanten van Interactieve TV geleverd. De decoder is nog steeds in een aanmerkelijk aantal Nederlandse huis- en slaapkamers in gebruik.

   

  Videoland

  Nu KPN wijzigingen bij de levering van streamingdienst Videoland heeft doorgevoerd, wordt de functionaliteit van deze 4K-decoder – en ook de HD-decoder model Motorola 1853 – minder. De nu voor Videoland benodigde app komt niet voor deze 4K-decoder beschikbaar. Het is daarom op dit moment ook niet meer mogelijk om het Videoland-abonnement via deze decoder te bestellen en te activeren. Videoland in de oude stijl blijft nog wel gedurende korte tijd op deze bruikleendecoder te gebruiken maar het beschikbare contentaanbod wordt steeds kleiner. KPN-klanten die ZTE 8001 of Motorola 1853 gebruiken en in de toekomst van Videoland direct via de decoder gebruik willen blijven maken, kunnen bij KPN een verzoek tot het leveren van een geschikte decoder indienen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiestreamingdienstfilmsseriesdocumentairesprogramma'sVideoland

  Meer over dit onderwerp

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview