Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN waardeert Interactieve TV op

  Meer dan twee miljoen klanten van KPN die een abonnement voor Interactieve TV kopen, krijgen in de komende weken een update voor hun tv-decoder.
  Jarco Kriek
  18 februari 2022
  comments 0
  KPN waardeert Interactieve TV op

  Naar aanleiding van wensen en voorstellen van klanten brengt KPN op regelmatige basis firmware-updates voor door hen gebruikte bruikleendecoders uit. KPN heeft een nieuwe wijziging aangekondigd die 22 en 23 februari naar een selecte groep klanten wordt verzonden en automatisch in de tv-decoder geplaatst wordt. Mochten hieruit geen problemen voortkomen dan krijgen alle overige Interactieve TV-klanten de nieuwe firmware in hun decoder.

   

  Aanpassingen

  Wat is er nieuw in de nieuwe firmware en welke bugs zijn opgelost? Dit is een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

   

  • Verbeteringen in Videoland! Zoals wel bekend kunnen er problemen zijn in het gebruik van de Videoland app. Deze update verhelpt dat. En zou verder moeten zorgen voor algemene stabiliteitsverbetering bij apps.
  • kunt apps weer als favoriet markeren! In het apps overzicht kun je op de gele knop drukken. Je komt dan in selectiemodus terecht. Je kunt dan een voor een naar de apps gaan die je als favoriet wilt markeren en op OK drukken. Nadat je zo al je apps geselecteerd hebt sla je dit op door op de rode knop te drukken. Je krijgt dan een nieuw overzicht, boven de rij Uitgelicht, met Favoriete apps. Je kunt alleen niet zelf kiezen in welke volgorde die favoriete apps worden weergegeven. Of dit nog wel komt vragen we na.
  • Als je aan het Terugkijken bent kun je dit pauzeren. Maar pauzeren kan maximaal een uur. Na een uur ga je automatisch terug naar live tv. Voor Terugkijken is dit nu aangepast. Zodra je op een uur zit krijg je een pop-up. Als het programma nog steeds beschikbaar is voor Terugkijken, krijg je daar de optie om te hervatten. Is het programma in de tussentijd niet meer beschikbaar voor Terugkijken, dan wordt dat vermeld en ga je (na OK) terug naar live tv.
  • Verbetering in uitleg bij het koppelen van de afstandsbediening met geluidsapparatuur. Home Cinema Set is uitgebreid met vermeldingen van Soundbar.
  • Verbetering in uitleg bij het plannen van een serieopname vanuit een aflevering die al geweest is. 
  • Bij Films en Series zijn de afbeeldingen in de categorie Uitgelicht groter gemaakt. 
  • Energiespaarstand (de deep sleep) is hernoemd naar eco-stand
  • Klanten die onder bewind staan kunnen ook geen eenmalige aankopen van films of sport meer doen. Zij krijgen dan een melding te zien dat dit niet mogelijk is zolang een financieel hulpverlener hun geldzaken regelt.

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)