Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Krijgt KPN de primeur doorgifte nieuwe sportzender in Nederland?

  Komt de nieuwe sportzender W-Sport in Nederland als eerste bij KPN in het zenderaanbod van Interactieve TV beschikbaar? Alle seinen lijken letterlijk en figuurlijk op groen te staan.
  Jarco Kriek
  5 november 2022
  comments 7
  Krijgt KPN de primeur doorgifte nieuwe sportzender in Nederland?
  Foto Getty Images

  W-Sport is een uit Afrika afkomstige sportzender die zich volledig richt op het uitzenden van vrouwensporten. Telenet had enkele maanden geleden de primeur wat betreft Europese doorgifte. Niet Ziggo – dat via Liberty Global een stiefzusje van Telenet is – maar KPN lijkt de Nederlandse primeur te krijgen met betrekking tot doorgifte van de vrouwensportzender.

   

  Tekst gaat verder onder foto

   

  Meerdere aanwijzingen

  Enkele weken geleden was W-Sport plots op het mobiele platform van KPN Interactieve TV met logo tussen het beschikbare aanvullende sportzenderaanbod te zien. Na meldingen van gebruikers van het klant-helpt-klant forum van het telecombedrijf verdween dit logo snel. Er waren nooit bewegende beelden te zien. Een nieuwe aanwijzing voor een mogelijk snelle komst van bij KPN is echter te vinden op de website van W-Sport. Hier staat dat de sportzender bij KPN te zien is. Daarbij wordt eveneens een logo van het telecombedrijf getoond.

   

  Onderhandeling

  De verwijzing op de site van de sportzender verraadt in ieder geval dat er gesprekken gaande zijn tussen KPN en W-Sport. Sterker, het tonen van het logo maakt het aannemelijk dat de sportzender binnenkort wordt toegevoegd aan het zenderaanbod van het telecombedrijf. KPN heeft echter tot dit moment nog geen enkele indicatie gegeven dat W-Sport aan klanten geleverd gaat worden.

  KPNInteractieve TVsportW-Sportzenderaanbodtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)