Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Krijgt KPN de primeur doorgifte nieuwe sportzender in Nederland?

  Komt de nieuwe sportzender W-Sport in Nederland als eerste bij KPN in het zenderaanbod van Interactieve TV beschikbaar? Alle seinen lijken letterlijk en figuurlijk op groen te staan.
  Jarco Kriek
  5 november 2022
  comments 7
  Krijgt KPN de primeur doorgifte nieuwe sportzender in Nederland?
  Foto Getty Images

  W-Sport is een uit Afrika afkomstige sportzender die zich volledig richt op het uitzenden van vrouwensporten. Telenet had enkele maanden geleden de primeur wat betreft Europese doorgifte. Niet Ziggo – dat via Liberty Global een stiefzusje van Telenet is – maar KPN lijkt de Nederlandse primeur te krijgen met betrekking tot doorgifte van de vrouwensportzender.

   

  Tekst gaat verder onder foto

   

  Meerdere aanwijzingen

  Enkele weken geleden was W-Sport plots op het mobiele platform van KPN Interactieve TV met logo tussen het beschikbare aanvullende sportzenderaanbod te zien. Na meldingen van gebruikers van het klant-helpt-klant forum van het telecombedrijf verdween dit logo snel. Er waren nooit bewegende beelden te zien. Een nieuwe aanwijzing voor een mogelijk snelle komst van bij KPN is echter te vinden op de website van W-Sport. Hier staat dat de sportzender bij KPN te zien is. Daarbij wordt eveneens een logo van het telecombedrijf getoond.

   

  Onderhandeling

  De verwijzing op de site van de sportzender verraadt in ieder geval dat er gesprekken gaande zijn tussen KPN en W-Sport. Sterker, het tonen van het logo maakt het aannemelijk dat de sportzender binnenkort wordt toegevoegd aan het zenderaanbod van het telecombedrijf. KPN heeft echter tot dit moment nog geen enkele indicatie gegeven dat W-Sport aan klanten geleverd gaat worden.

  KPNInteractieve TVsportW-Sportzenderaanbodtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)