Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Kwalitatieve verbetering Delta Fiber glasvezel door komst Freedom Internet

  De kwalitatief hoog aangeschreven aanbieder van vaste diensten Freedom Internet komt beschikbaar op de glasvezelnetwerken van Delta Fiber.
  Jarco Kriek
  4 oktober 2022
  comments 0
  Kwalitatieve verbetering Delta Fiber glasvezel door komst Freedom Internet
  Foto Getty Images

  Door het toevoegen van Freedom Internet als internetaanbiederkomen ook de tv-diensten van Canal Digitaal op het Delta Fiber glasvezelnetwerk beschikbaar. Dit was eerder al het geval bij Online.nl. Freedom Internet levert namelijk het IPTV-product van Canal Digitaal aan klanten die een tv-abonnement kopen. In gebieden waar Ziggo tv en internet via de kabel en KPN vaste diensten via glasvezel of DSL aanbieden betekent de komst van Freedom Internet meer kwalitatieve concurrentie.

   

  Direct leverbaar

  Vanaf 1 oktober kunnen klanten bij nieuwe glasvezelcampagnes van Delta Fiber ook kiezen voor internetaanbieder Freedom. Via het open netwerk van Delta Fiber gaat Freedom internet, tv en vaste telefonie aanbieden. Freedom kwam in het tweede kwartaal als beste Alles-in-1 provider uit de test van de Consumentenbond en heeft als premium aanbieder goed en veilig internet hoog in het vaandel staan. Delta Fiber bouwt een toekomstbestendig glasvezelnetwerk op basis van de nieuwste XGS-PON technologie. Dit netwerk kan op termijn snelheden tot 10Gbps aan. Glasvezel is bovendien de meest duurzame techniek voor het transporteren

   

  Uitbreiding

  In 2025 wil Delta Fiber 2 miljoen huishoudens toegang geven tot zijn glasvezelnetwerk. Albert Vergeer, COO bij Delta Fiber: “We hadden al meer dan 15 internetaanbieders die diensten leveren over ons netwerk, waaronder Delta, Caiway, Online.nl en Kliksafe. Ik ben blij dat we klanten met de toevoeging van Freedom een nog bredere keuze in providers voor snel en betrouwbaar internet kunnen aanbieden.” Freedom gaat verder dan alleen het aanbieden van internet, tv en bellen. Gerdien Dalmulder, Directeur Operations bij Freedom: “Wij staan voor een open en veilig internet en vinden dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we dan ook hard aan, samen met andere partijen. Kies je voor Freedom, dan kies je niet alleen voor internettoegang, maar ook voor online veiligheid, gegarandeerde privacy - bijvoorbeeld in de vorm van meekijkvrije mail - en een deskundige helpdesk.” Klanten kunnen nu voor Freedom kiezen in de nieuwe gebieden waar Delta Fiber glasvezelcampagnes start. In 2023 komen daar ook de bestaande gebieden van Delta Fiber bij.

  Delta FiberglasvezelFreedom InternetserviceproviderCanal Digitaaltvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)