Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op: aangepaste tijden Formule 1 Grand Prix Amerika

  Wie dit weekend naar Formule 1 wil kijken, moet rekening houden met het tijdsverschil tussen Amerika waar de race wordt gereden en Nederland.
  Jarco Kriek
  23 october 2021
  comments 0
  Let op: aangepaste tijden Formule 1 Grand Prix Amerika
  Foto ProShots

  Normaal vinden kwalificatie en race in de middag plaats. Maar vanwege het tijdsverschil worden beide onderdelen van het Formule 1-weekend op het circuit in Austin nu in de avonduren uitgezonden.

   

  Max in de avond

  Zeker de kwalificatie op zaterdag 23 oktober wordt een latertje voor Nederlandse kijkers. Die begint om 23.00 uur. Rond middernacht is dus pas bekend wie vanaf pole position de race begint. Het startsein van de race op zondag 24 oktober wordt wel eerder gegeven, namelijk om 21.00 uur. Formule 1 wordt uitgezonden op de kanalen Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview