Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op: aangepaste tijden Formule 1 Grand Prix Amerika

  Wie dit weekend naar Formule 1 wil kijken, moet rekening houden met het tijdsverschil tussen Amerika waar de race wordt gereden en Nederland.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2021
  comments 0
  Let op: aangepaste tijden Formule 1 Grand Prix Amerika
  Foto ProShots

  Normaal vinden kwalificatie en race in de middag plaats. Maar vanwege het tijdsverschil worden beide onderdelen van het Formule 1-weekend op het circuit in Austin nu in de avonduren uitgezonden.

   

  Max in de avond

  Zeker de kwalificatie op zaterdag 23 oktober wordt een latertje voor Nederlandse kijkers. Die begint om 23.00 uur. Rond middernacht is dus pas bekend wie vanaf pole position de race begint. Het startsein van de race op zondag 24 oktober wordt wel eerder gegeven, namelijk om 21.00 uur. Formule 1 wordt uitgezonden op de kanalen Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)