Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op! Gewijzigde tijden F1 GP Oostenrijk door sprintrace

  Dit weekend doet het Formule 1-circus de Red Bull Ring in Oostenrijk aan. Dit is het thuiscircuit van Red Bull, het team van Max Verstappen.
  Jarco Kriek
  8 juli 2022
  comments 0
  Let op! Gewijzigde tijden F1 GP Oostenrijk door sprintrace
  Foto Getty Images

  Omdat dit weekend een sprintrace op het programma staat, is het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk enigszins gewijzigd. Zo vindt de kwalificatie voor de sprintrace al op vrijdag plaats. De sprintrace is op zaterdag. De uitslag van de sprintrace is leidend voor de startpositie tijdens de race op zondag. Max Verstappen won de laatste twee races – vorig seizoen – op dit circuit. De Nederlandse coureur is op dit moment met een comfortabele voorsprong leider in het WK-klassement.

   

  Hoe kunt u kijken?

  Via Viaplay en F1 TV Pro kan live worden gekeken naar de vrije trainingen, kwalificatie en race. Hieronder staan de aanvangstijden van de belangrijkste onderdelen van de Grand Prix van Oostenrijk. Voor en na de uitzendingen worden analyses uitgezonden.

   

  • Vrijdag 8 juli 17.00 uur: kwalificatie sprintrace
  • Zaterdag 9 juli 12.30 uur: tweede vrije training
  • Zaterdag 9 juli 16.30 uur: sprintrace
  • Zondag 10 juli 15.00 uur: race
  ViaplayViaplay GroupFormule 1F1 TV Pro

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview