Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op! Gewijzigde tijden F1 GP Oostenrijk door sprintrace

  Dit weekend doet het Formule 1-circus de Red Bull Ring in Oostenrijk aan. Dit is het thuiscircuit van Red Bull, het team van Max Verstappen.
  Jarco Kriek
  8 juli 2022
  comments 0
  Let op! Gewijzigde tijden F1 GP Oostenrijk door sprintrace
  Foto Getty Images

  Omdat dit weekend een sprintrace op het programma staat, is het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk enigszins gewijzigd. Zo vindt de kwalificatie voor de sprintrace al op vrijdag plaats. De sprintrace is op zaterdag. De uitslag van de sprintrace is leidend voor de startpositie tijdens de race op zondag. Max Verstappen won de laatste twee races – vorig seizoen – op dit circuit. De Nederlandse coureur is op dit moment met een comfortabele voorsprong leider in het WK-klassement.

   

  Hoe kunt u kijken?

  Via Viaplay en F1 TV Pro kan live worden gekeken naar de vrije trainingen, kwalificatie en race. Hieronder staan de aanvangstijden van de belangrijkste onderdelen van de Grand Prix van Oostenrijk. Voor en na de uitzendingen worden analyses uitgezonden.

   

  • Vrijdag 8 juli 17.00 uur: kwalificatie sprintrace
  • Zaterdag 9 juli 12.30 uur: tweede vrije training
  • Zaterdag 9 juli 16.30 uur: sprintrace
  • Zondag 10 juli 15.00 uur: race
  ViaplayViaplay GroupFormule 1F1 TV Pro

  Reacties

 1. TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  TV-TIP De Rijdende Rechter

  De Rijdende Rechter
  NPO 1 om 21:27 uur
  Sinds de gemeente de straat van de 88-jarige mevrouw Groenewold op de schop nam, is het bal in het Zuid-Limburgse Brunssum. Want waar de inrit van de bejaarde dame eerst nog aan een groenstrook grensde, dendert ze met haar autootje nu rechtstreeks het fietspad op. Levensgevaarlijk, ook omdat de hoge heg van de buren haar zicht nog eens extra belemmert. Mocht er ooit een fietser onder haar auto belanden, dan is de gemeente daarvoor verantwoordelijk. Onzin, volgens de lokale wethouder. En is ze destijds ook niet zelf akkoord gegaan met de herinrichting?

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)