Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op! Aangepaste tijden Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië

  Formule 1-fans moeten dit weekend rekening houden met afwijkende tijden tijdens het Formule 1 Grand Prix-weekend in Saoedi-Arabië.
  Jarco Kriek
  15 maart 2023
  comments 1
  Let op! Aangepaste tijden Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië
  Foto Getty Images

  Veel Formule 1-races beginnen ook in het seizoen 2023 op zondag om 15.00 uur Nederlandse tijd. In enkele gevallen wordt de race wegens de internationale tijdsverschillen op een afwijkend tijdstip begonnen. Ook dit weekend is dat het geval. De race op het Jeddah Street Circuit in Saoedi-Arabië begint namelijk niet om 15.00 maar om 18.00 uur. Wat niet verandert is dat de race live is te volgen bij de streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro.

   

  Aanvangstijden

  Voor de persoonlijke agenda van de Formule 1-liefhebber zijn dit de aanvangstijden van alle onderdelen tijdens het komende Grand Prix-weekeind:

   

  • Vrijdag 17 maart 14:30 - 15:30 – eerste vrije training
  • Vrijdag 17 maart 18:00 - 19:00 – tweede vrije training
  • Zaterdag 18 maart 14:30 - 15:30 – derde vrije training
  • Zaterdag 18 maart 18:00 - 19:00 – kwalificatie
  • Zondag 19 maart 18:00 - 20:00 - race
  Formule 1ViaplayViaplay GroupF1 TVOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)