Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer HD bij Delta en Caiway

  Delta biedt alle zenders die onderdeel zijn van het basispakket in HD-kwaliteit. Ook zenders uit aanvullende pakketten worden vaker in HD geleverd.
  Jarco Kriek
  17 januari 2024
  comments 2
  Meer HD bij Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Delta heeft het zenderaanbod onlangs aangepast. Zo verdwenen de zenders Love Nature en Family 7, en kwamen HGTV en MTV 90s het aanbod versterken. Daarnaast heeft Delta nog een wijziging doorgevoerd. Het kanaal Horse & Country werd in beeldkwaliteit van SD naar HD verbeterd. Ook bij Caiway is deze paardensportzender vanaf nu in HD beschikbaar.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisieHDHorse & Countryzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview