Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer voetbal bij Ziggo Sport

  Ziggo Sport moet het vanaf dit voetbalseizoen zonder de Premier League doen. Dat betekent echter niet dat er nu niets leuks meer te zien valt.
  Jarco Kriek
  12 august 2022
  comments 1
  Meer voetbal bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo Sport en de betaalvariant Ziggo Sport Totaal namelijk de uitzendrechten van de Süper Lig gekocht. Vanaf dit weekend zijn wedstrijden van deze Turkse voetbalcompetitie op de kanalen van de sportzender te zien. Süper Lig moet kwantitatief het gat opvullen dat Premier League achterlaat. De uitzendrechten van de Engelse voetbalcompetitie Premier League verhuisden deze zomer naar Viaplay. Veel voetballiefhebbers zijn niet blij met deze overgang, omdat de beeldkwaliteit bij de streamingdienst volgens hen slechter is dan voorheen bij Ziggo Sport.

   

  Minder wedstrijden

  Het lijkt erop dat Ziggo Sport minder wedstrijden van de Süper Lig gaat uitzenden vergeleken met de Premier League. De eerste wedstrijd van de Turkse voetbalcompetitie wordt zondagavond vanaf 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal aangeboden. Dit kanaal is bij providers als Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway alleen toegankelijk voor abonnees die een Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen. In deze wedstrijd nemen Alanyspor en Besiktas het tegen elkaar op.

   

  Prijzig

  De afgelopen jaren was de Süper Lig in Nederland niet live te volgen. De uitzendrechten van deze voetbalcompetitie staan als prijzig bekend. Veel Nederlanders van Turkse afkomst kijken de wedstrijden van de Süper Lig met een schotelantenne via de Turkse satelliettelevisieaanbieder Digitürk. Bekende voetbalclubs als Besiktas, Galatasaray en Fenerbahce nemen aan deze voetbalcompetitie deel. Nederlandse voetballers zoals Wout Weghorst, Stefano Denswil en Leroy Fer voetballen in Turkije.

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggovoetbaluitzendrechtenSüper Lig

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview