Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer voetbal exclusief online te bekijken

  De komende weken zijn diverse oefenwedstrijden van Nederlandse voetbalclubs alleen online via een live stream te bekijken.
  Jarco Kriek
  14 juli 2023
  comments 0
  Meer voetbal exclusief online te bekijken
  Foto ProShots

  Het online live kijken naar sport is niet nieuw. Het is in Nederland wel veel besproken. Dit heeft vooral te maken met de problemen waar een deel van de Viaplay-abonnees tegenaan loopt, vooral bij het kijken naar Formule 1. Het gaat hierbij dan voornamelijk om het plotseling afbreken van de livestream en haperende verbindingen.

   

  Oefenwedstrijden

  DPG Media heeft de exclusieve uitzendrechten gekocht van een aantal oefenwedstrijden van Nederlandse voetbalclubs. Hierdoor kunnen alleen abonnees van Algemeen Dagblad (AD) en regionale titels als Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN De Stem en Stentor de wedstrijden live bekijken. Het gaat om enkele oefenwedstrijden van de voetbalclubs PSV en FC Twente, zoals PSV – FC Eindhoven en Schalke – FC Twente.

  OTTstreaningdienstonlinevoetbalDPG Media

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)