Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer zenders bij Ziggo

  Ziggo heeft met enkele technische aanpassingen het aantal zenders dat met het Kabel TV-abonnement kan worden ontvangen vrijwel ongemerkt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 7
  Meer zenders bij Ziggo

  Alle Ziggo-abonnees kunnen nu naar meer lokale tv- en radiozenders luisteren. Het Kabel TV-zenderpakket wordt aan iedere Ziggo-abonnee geleverd. Het kan op iedere televisie of via een kabeldecoder bekeken worden omdat dit zenderaanbod ongecodeerd op het Ziggo-kabelnetwerk wordt gedistribueerd. Dat er nu meer zenders bekeken en beluisterd kunnen worden, komt doordat Ziggo de frequenties voor de lokale omroepen opnieuw heeft ingericht.

   

  Regio

  Omdat hierdoor meer lokale zenders uit een bepaalde regio op de frequentie voor lokale omroepen worden gedistribueerd, zijn al deze zenders in de betreffende regio voor Ziggo-abonnees beschikbaar. Ziggo gebruikt nu in het hele land in vrijwel alle regio’s een gelijke transportstream voor het aanbieden van lokale zenders. Bij de herindeling van lokale omroepen zijn ook diverse lokale tv-zenders van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Lokale omroepen die bij Ziggo in HD uitzenden doen dit vrijwel allemaal in het ‘lichtste’ HD-beeldformaat 720p.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieradiozenderaanbodlokale omroepKabel TVongecodeerd

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview