Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer zenders bij Ziggo

  Ziggo heeft met enkele technische aanpassingen het aantal zenders dat met het Kabel TV-abonnement kan worden ontvangen vrijwel ongemerkt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 7
  Meer zenders bij Ziggo

  Alle Ziggo-abonnees kunnen nu naar meer lokale tv- en radiozenders luisteren. Het Kabel TV-zenderpakket wordt aan iedere Ziggo-abonnee geleverd. Het kan op iedere televisie of via een kabeldecoder bekeken worden omdat dit zenderaanbod ongecodeerd op het Ziggo-kabelnetwerk wordt gedistribueerd. Dat er nu meer zenders bekeken en beluisterd kunnen worden, komt doordat Ziggo de frequenties voor de lokale omroepen opnieuw heeft ingericht.

   

  Regio

  Omdat hierdoor meer lokale zenders uit een bepaalde regio op de frequentie voor lokale omroepen worden gedistribueerd, zijn al deze zenders in de betreffende regio voor Ziggo-abonnees beschikbaar. Ziggo gebruikt nu in het hele land in vrijwel alle regio’s een gelijke transportstream voor het aanbieden van lokale zenders. Bij de herindeling van lokale omroepen zijn ook diverse lokale tv-zenders van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Lokale omroepen die bij Ziggo in HD uitzenden doen dit vrijwel allemaal in het ‘lichtste’ HD-beeldformaat 720p.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieradiozenderaanbodlokale omroepKabel TVongecodeerd

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)