Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer zenders bij Ziggo

  Ziggo heeft met enkele technische aanpassingen het aantal zenders dat met het Kabel TV-abonnement kan worden ontvangen vrijwel ongemerkt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 7
  Meer zenders bij Ziggo

  Alle Ziggo-abonnees kunnen nu naar meer lokale tv- en radiozenders luisteren. Het Kabel TV-zenderpakket wordt aan iedere Ziggo-abonnee geleverd. Het kan op iedere televisie of via een kabeldecoder bekeken worden omdat dit zenderaanbod ongecodeerd op het Ziggo-kabelnetwerk wordt gedistribueerd. Dat er nu meer zenders bekeken en beluisterd kunnen worden, komt doordat Ziggo de frequenties voor de lokale omroepen opnieuw heeft ingericht.

   

  Regio

  Omdat hierdoor meer lokale zenders uit een bepaalde regio op de frequentie voor lokale omroepen worden gedistribueerd, zijn al deze zenders in de betreffende regio voor Ziggo-abonnees beschikbaar. Ziggo gebruikt nu in het hele land in vrijwel alle regio’s een gelijke transportstream voor het aanbieden van lokale zenders. Bij de herindeling van lokale omroepen zijn ook diverse lokale tv-zenders van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Lokale omroepen die bij Ziggo in HD uitzenden doen dit vrijwel allemaal in het ‘lichtste’ HD-beeldformaat 720p.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieradiozenderaanbodlokale omroepKabel TVongecodeerd

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)