Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer zenders bij Ziggo

  Ziggo heeft met enkele technische aanpassingen het aantal zenders dat met het Kabel TV-abonnement kan worden ontvangen vrijwel ongemerkt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 7
  Meer zenders bij Ziggo

  Alle Ziggo-abonnees kunnen nu naar meer lokale tv- en radiozenders luisteren. Het Kabel TV-zenderpakket wordt aan iedere Ziggo-abonnee geleverd. Het kan op iedere televisie of via een kabeldecoder bekeken worden omdat dit zenderaanbod ongecodeerd op het Ziggo-kabelnetwerk wordt gedistribueerd. Dat er nu meer zenders bekeken en beluisterd kunnen worden, komt doordat Ziggo de frequenties voor de lokale omroepen opnieuw heeft ingericht.

   

  Regio

  Omdat hierdoor meer lokale zenders uit een bepaalde regio op de frequentie voor lokale omroepen worden gedistribueerd, zijn al deze zenders in de betreffende regio voor Ziggo-abonnees beschikbaar. Ziggo gebruikt nu in het hele land in vrijwel alle regio’s een gelijke transportstream voor het aanbieden van lokale zenders. Bij de herindeling van lokale omroepen zijn ook diverse lokale tv-zenders van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Lokale omroepen die bij Ziggo in HD uitzenden doen dit vrijwel allemaal in het ‘lichtste’ HD-beeldformaat 720p.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieradiozenderaanbodlokale omroepKabel TVongecodeerd

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)