Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Na Viaplay ook prijsverhoging Disney+

  De toon voor 2023 is ook in het segment streamingdiensten gezet. Nederlanders gaan meer betalen om online naar films, series en sport te kijken.
  Jarco Kriek
  25 januari 2023
  comments 3
  Na Viaplay ook prijsverhoging Disney+
  Foto Getty Images

  Nadat eerder Viaplay" target="_blank">Viaplay bevestigde – en later weer in het midden liet – dat de abonnementsprijs met tot meer dan twee euro per maand gaan stijgen, blijkt nu ook Disney+ de prijs voor nieuwe abonnees per direct verhoogd te hebben. Het maandabonnement wordt een euro duurder en het jaarabonnement tien euro. Hierdoor kost Disney+ voor nieuwe klanten nu €9,99 per maand. Bij vooruitbetaling moet voor het jaarabonnement nu €99,99 afgerekend worden.

   

  Bestaande klanten

  Het is onbekend of Disney ook het Disney+ abonnement voor bestaande klanten in prijs gaat verhogen. Volgens de Nederlandse regelgeving moet Disney Benelux een prijsverhoging minimaal een maand van te voren bekendmaken. Dit betekent dat de nieuwe prijzen voor bestaande klanten op zijn vroegst over een maand van toepassing zijn. De streamingdienst moet de klanten hierover dan de komende dagen informeren.

  DisneyDIsney BeneluxDisney+OTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)