Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Na Viaplay ook prijsverhoging Disney+

  De toon voor 2023 is ook in het segment streamingdiensten gezet. Nederlanders gaan meer betalen om online naar films, series en sport te kijken.
  Jarco Kriek
  25 januari 2023
  comments 3
  Na Viaplay ook prijsverhoging Disney+
  Foto Getty Images

  Nadat eerder Viaplay bevestigde – en later weer in het midden liet – dat de abonnementsprijs met tot meer dan twee euro per maand gaan stijgen, blijkt nu ook Disney+ de prijs voor nieuwe abonnees per direct verhoogd te hebben. Het maandabonnement wordt een euro duurder en het jaarabonnement tien euro. Hierdoor kost Disney+ voor nieuwe klanten nu €9,99 per maand. Bij vooruitbetaling moet voor het jaarabonnement nu €99,99 afgerekend worden.

   

  Bestaande klanten

  Het is onbekend of Disney ook het Disney+ abonnement voor bestaande klanten in prijs gaat verhogen. Volgens de Nederlandse regelgeving moet Disney Benelux een prijsverhoging minimaal een maand van te voren bekendmaken. Dit betekent dat de nieuwe prijzen voor bestaande klanten op zijn vroegst over een maand van toepassing zijn. De streamingdienst moet de klanten hierover dan de komende dagen informeren.

  DisneyDIsney BeneluxDisney+OTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview