Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Na Ziggo stopt ook Delta met maandelijks cadeautje

  Ziggo is niet meer de enige grotere provider die klanten met het basispakket niet meer trakteert op een 'zender van de maand' uit een aanvullend pakket. Delta is hier ook mee gestopt.
  Jarco Kriek
  14 januari 2023
  comments 3
  Na Ziggo stopt ook Delta met maandelijks cadeautje
  Foto Getty Images

  De zogenaamde zender van de maand wordt nog door veel providers – waaronder KPN, T-Mobile en kleinere providers als SKV – aangeboden aan klanten met alleen het basispakket. Het gaat om een zender uit een aanvullend zenderpakket waarvoor een duurder abonnement moet worden afgesloten. Met de zender van de maand proberen providers klanten te bewegen hun maandelijkse uitgaven voor tv en internet te verhogen.

   

  Wie volgt?

  Nadat Ziggo enkele jaren geleden stopte met de zender van de maand is Delta er deze week ook mee gestopt. Het is hiermee dus de tweede grote provider die de stekker trekt uit het maandelijks terugkerende cadeautje voor klanten met alleen het basis tv-abonnement. Het is niet ondenkbaar dat in de toekomst meer providers volgen. Delta stopt overigens niet met het gratis aanbieden van zenders uit aanvullende pakketten. Net als Ziggo lijkt de provider dit op periodieke basis voort te willen zetten. Zo kunnen alle Delta-klanten tot medio februari zonder extra kosten naar voetbalzender ESPN 1 kijken.

  Delta FiberDeltazender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)