Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Na Ziggo stopt ook Delta met maandelijks cadeautje

  Ziggo is niet meer de enige grotere provider die klanten met het basispakket niet meer trakteert op een 'zender van de maand' uit een aanvullend pakket. Delta is hier ook mee gestopt.
  Jarco Kriek
  14 januari 2023
  comments 3
  Na Ziggo stopt ook Delta met maandelijks cadeautje
  Foto Getty Images

  De zogenaamde zender van de maand wordt nog door veel providers – waaronder KPN, T-Mobile en kleinere providers als SKV – aangeboden aan klanten met alleen het basispakket. Het gaat om een zender uit een aanvullend zenderpakket waarvoor een duurder abonnement moet worden afgesloten. Met de zender van de maand proberen providers klanten te bewegen hun maandelijkse uitgaven voor tv en internet te verhogen.

   

  Wie volgt?

  Nadat Ziggo enkele jaren geleden stopte met de zender van de maand is Delta er deze week ook mee gestopt. Het is hiermee dus de tweede grote provider die de stekker trekt uit het maandelijks terugkerende cadeautje voor klanten met alleen het basis tv-abonnement. Het is niet ondenkbaar dat in de toekomst meer providers volgen. Delta stopt overigens niet met het gratis aanbieden van zenders uit aanvullende pakketten. Net als Ziggo lijkt de provider dit op periodieke basis voort te willen zetten. Zo kunnen alle Delta-klanten tot medio februari zonder extra kosten naar voetbalzender ESPN 1 kijken.

  Delta FiberDeltazender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)