Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Nieuwe Apple TV in aantocht’

  Apple TV is één van de krachtigste online mediaspelers van het moment. Een nieuwe versie van dit technisch hoogstandje lijkt in aantocht te zijn.
  Jarco Kriek
  27 juni 2022
  comments 3
  ‘Nieuwe Apple TV in aantocht’

  Diverse media – waaronder Bloomberg – melden dat Apple dit jaar meerdere nieuwe versies van bestaande producten op de markt gaat brengen. Ook van de Apple TV lijkt een nieuw model in aantocht. De nieuwe Apple TV wordt waarschijnlijk krachtiger dan het huidige model. Zo wordt het RAM-geheugen volgens de huidige speculaties uitgebreid van 3 naar 4GB.

   

  A14

  Ook wordt er gesproken over de nieuwe A14-chipset van Apple die in de nieuwe Apple TV zou worden toegepast. De A14 is deels gelijk aan de nieuwe reeks chipsets van Apple die met M wordt aangeduid. Zo is de M1-chipset, die onder meer te vinden is in de nieuwe iPad, iPhone, Mac en Macbook, gestoeld op technische architectuur van de A14-chipset. Daarnaast zou de nieuwe Apple TV wederom een nieuwe afstandsbediening krijgen en gaat de speler werken op de nog niet onthulde tvOS16 firmware.

  AppleApple TVonlineOTTmediaspeleronline mediaspeler

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)