Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Nieuwe Apple TV in aantocht’

  Apple TV is één van de krachtigste online mediaspelers van het moment. Een nieuwe versie van dit technisch hoogstandje lijkt in aantocht te zijn.
  Jarco Kriek
  27 juni 2022
  comments 3
  ‘Nieuwe Apple TV in aantocht’

  Diverse media – waaronder Bloomberg – melden dat Apple dit jaar meerdere nieuwe versies van bestaande producten op de markt gaat brengen. Ook van de Apple TV lijkt een nieuw model in aantocht. De nieuwe Apple TV wordt waarschijnlijk krachtiger dan het huidige model. Zo wordt het RAM-geheugen volgens de huidige speculaties uitgebreid van 3 naar 4GB.

   

  A14

  Ook wordt er gesproken over de nieuwe A14-chipset van Apple die in de nieuwe Apple TV zou worden toegepast. De A14 is deels gelijk aan de nieuwe reeks chipsets van Apple die met M wordt aangeduid. Zo is de M1-chipset, die onder meer te vinden is in de nieuwe iPad, iPhone, Mac en Macbook, gestoeld op technische architectuur van de A14-chipset. Daarnaast zou de nieuwe Apple TV wederom een nieuwe afstandsbediening krijgen en gaat de speler werken op de nog niet onthulde tvOS16 firmware.

  AppleApple TVonlineOTTmediaspeleronline mediaspeler

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)