Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nieuwe bioscoopfilm direct ‘gratis’ voor abonnees Apple TV+

  Goed nieuws voor alle abonnees van streamingdienst Apple TV+. Zij kunnen namelijk zonder extra te betalen thuis naar een recente bioscoopfilm kijken.
  Jarco Kriek
  12 januari 2024
  comments 1
  Nieuwe bioscoopfilm direct ‘gratis’ voor abonnees Apple TV+
  Foto Getty Images

  De nieuwe film van regisseur Martin Scorsese heeft als titel Killers of the Flower Moon. Het heeft een sterrencast die onder meer bestaat uit Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. De film is al enige tijd in de bioscoop te zien. Abonnees van Apple TV+ kunnen nu echter zonder bioscoopbezoek direct naar deze nieuwe film kijken. Hiervoor hoeft niet extra betaald te worden. Dit komt omdat Apple de film heeft laten produceren. Het is tot nu toe het grootste project dat Apple ten behoeve van de eigen streamingdienst heeft ontwikkeld.

   

  Waar gaat de film over?

  De film vertelt het verhaal van de moord op leden van de Osage stam, toen olie op hun reservaat werd ontdekt. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Killers of the Flower Moon heeft meerdere filmprijzen gewonnen, waaronder de Golden Globe voor beste vrouwelijke hoofdrol.

  AppleApple TVApple TV+OTTonlinestreamingdienstfilm

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview