Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe programmering SBS6: House of Talent sneuvelt

    Een nieuwe vooravondprogrammering op SBS6 zorgt ervoor dat het dagelijkse programma House of Talent na zes maanden stopt. De dagelijkse realityserie Utopia 2 gaat ook in 2019 door.
    Peter de Koning
    7 december 2018
    comments 19
    Nieuwe programmering SBS6: House of Talent sneuvelt
    Foto ANP

    De nieuwe vooravondprogrammering van SBS6 gaat op 7 januari in. Als eerste wordt van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur 6 Inside uitgezonden. Dit is het nieuwe SBS6 entertainmentprogramma dat door het presentatieduo Jan Versteegh en Albert Verlinde wordt gemaakt. Naast entertainment zijn ook misdaad, het koningshuis, sport, media en sociale media regelmatig terugkerende onderwerpen. 6 Inside moet de strijd aangaan met RTL Boulevard dat bij de concurrerende zender RTL 4 van 18.30 tot 19.30 uur wordt uitgezonden.

     

    Einde House of Talent

    Aansluitend op 6 Inside wordt op SBS6 van 19.00 tot 19.30 uur Hart van Nederland uitgezonden. In dit programma zit ook het weerbericht van Piet Paulusma verwerkt. Door de nieuwe programmering vervalt de vroege editie van Shownieuws. SBS6 houdt wel vast aan de late editie van dit programma die om 22.55 uur begint. Het doek voor House of Talent valt na een half jaar definitief. SBS6 kondigt een spectaculaire finale van het programma op 28 december aan. Realityserie Utopia 2 blijft dagelijks tussen 19.30 en 20.30 uur te bekijken.

    SBS6TalpaTalpa TVTalpa NetworkJohn de MolHouse of TalentShownieuwsHart van NederlandUtopia6 IndideJan VersteeghAlbert Verlinde

    Reacties

  1. TV-TIP Signora Volpe

    Signora Volpe
    BBC First om 15:00 uur
    Sylvia Fox heeft genoeg van haar carrière als topspion en vertrekt naar Italië om wat rust te vinden. Tevergeefs, want op de bruiloft van haar nichtje verdwijnt de bruidegom, en dan wordt er ook nog een lijk in zijn tuin gevonden. Hoewel Sylvia eigenlijk een zonnige sabbatical wilde, wordt het toch weer een ‘werkvakantie’ voor de speurneus. Fans van Signora Volpe wachten een tijdje op nieuwe afleveringen. Deze zijn al opgenomen, maar wanneer ze starten is nog niet bekend.

    TV-TIP Nationale Herdenking

    Nationale Herdenking
    NPO 1 om 18:45 uur
    Op de Dam in Amsterdam leggen de koning en koningin een krans bij het Nationaal Monument, waar om 20.00 uur de jaarlijkse twee minuten stilte begint. Iets daarvoor houdt schrijver Dido Michielsen de 4 mei-­voordracht in De Nieuwe Kerk. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema spreekt dit jaar tijdens de herdenkingspechtigheid op de Dam, waar scholiere Marijn Spruit vertelt over de oorlogsgeschiedenis van haar eigen familie.

    Interview