Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe zenderlijst Canal Digitaal: FUEL TV vervangt Edge HD

    Satelliettelevisieaanbieder Canal Digitaal van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft een nieuwe (fastscan)zenderlijst uitgebracht. In de nieuwe zenderlijst zijn enkele wijzigingen doorgevoerd.
    Jarco Kriek
    3 march 2019
    comments 5
    Nieuwe zenderlijst Canal Digitaal: FUEL TV vervangt Edge HD
    Foto KMD

    De zenders eSports TV en Edge HD zijn uit het zenderaanbod, en dus ook de zenderlijst, verdwenen. Als vervanging van Edge HD brengt Canal Digitaal het action sport-kanaal FUEL TV terug in de zenderlijst, zo meldt Canal Digitaal op de eigen internetsite. Deze zender is echter alleen met de interactieve HD-satellietontvanger, de Canal Digitaal Live TV App en Canal Digitaal Smart TV App te bekijken. De nieuwe zenderlijst wordt automatisch in de door M7 Group voor Canal Digitaal op de markt gebrachte ontvangers geplaatst. Dit zijn onder meer de modellen MZ-101, MP-201 en SAT-801.

    Canal DigitaalM7 GroupzenderlijstFUEL TVeSports TVEdge HDfastscan

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      Win een maandabonnement Cinemember (met Viceroy’s House)

      CineMember voegt deze maand onder andere Viceroy’s House toe, over het moeizame proces naar onafhankelijkheid van India en Pakistan. De film begint in 1947, wanneer de laatste gouverneur-generaal aankomt. Totaal TV geeft vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit historische drama te bekijken is.

    TV-TIP The good doctor

    The good doctor
    RTL 8 om 20:28 uur
    Ook in het St. Bonaventure ziekenhuis maakt corona z’n opwachting. Shaun komt door de heftige crisis onder grote druk te staan.

    TV-TIP De vier vuisten hebben tropenkolder

    De vier vuisten hebben tropenkolder
    RTL 7 om 20:29 uur
    De gokker Alan heeft bij de maffia een enorme schuld. Als hij door hen wordt achtervolgd, verstopt hij zich op de boot van Charlie.

    Interview

    • *

      Martine van Os

      We zijn er bijna

      Martine van Os blijft dit jaar met de groep kampeerders dicht bij huis; de vakantiereizigers maken een tocht door Nederland. “Eerlijk? Ik vond het verrassend leuk!”
      Reacties0 reactie(s)