Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NLZIET-aanbod mogelijk noodgedwongen ingekrompen door rumoer rond Peter Gilles

  Peter Gilles en het SBS 6-programma Massa is kassa blijft de gemoederen bezighouden. Het gaat nu mogelijk ook gevolgen krijgen voor de online diensten KIJK en NLZIET.
  Jarco Kriek
  26 juni 2023
  comments 2
  NLZIET-aanbod mogelijk noodgedwongen ingekrompen door rumoer rond Peter Gilles
  Foto Getty Images

  Het leven van Peter Gilles ligt onder het vergrootglas. Vakantieparken die geen vergunningen meer krijgen of zelfs in het geheel moeten sluiten. En natuurlijk – als de berichten op waarheid berust zijn – niet al te fraaie gebeurtenissen in de relatiesfeer. Entertainmentnieuws dat we gewoonlijk negeren op de website van Totaal TV, maar de nieuwste zet op het Gilles-schaakbord kan gevolgen hebben voor twee online tv- en videodiensten.

   

  Verbod

  Mochten de advocaten van Peter Gilles' ex-geliefde Nicol Kremers namelijk hun zin krijgen, dan moeten alle beelden van haar uit de afleveringen van Massa is kassa verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor uitlatingen over Kremers. Dit hebben de advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl aan SBS 6-eigenaar Talpa en de producent van het programma laten weten.

   

  NLZIET

  Dit heeft niet alleen consequenties voor huidige en toekomstige afleveringen van de populaire realityserie. Het gewenste verbod gaat ook over reeds uitgezonden afleveringen. Deze zijn gratis met reclame te zien op KIJK. Alle eerder uitgezonden afleveringen van Massa is kassa zijn ook reclamevrij beschikbaar bij NLZIET. In het ergste geval verdwijnen dus mogelijk tientallen uren aan populaire content uit het aanbod van deze OTT-dienst. Maar niet getreurd: het totale aanbod bestaat uit meer dan 200.000 films, afleveringen van series, documentaires en programma’s.

  NLZIETOTTonlinestreamingdienstSBS6TalpaTalpa Network

  Reacties