Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NPO wijzigt de online omgeving rondom NPO Start

  Wie via NPO Start naar de publieke radiozenders kijkt en luistert, moet rekening houden met belangrijke wijzigingen. Dit geldt ook voor de zelfstandige apps van de radiozenders.
  Jarco Kriek
  29 januari 2024
  comments 0
  NPO wijzigt de online omgeving rondom NPO Start
  Foto Getty Images

  De kritiek over de wijzigingen bij de NPO Start-app blijven aanhouden, Sterker, de klachten worden alleen maar luider. En of alle huidige veranderingen nog niet genoeg zijn, wijzigt NPO nog meer. Dit keer gaat het niet om live- en terugkijken van tv-zenders en programma’s maar om de radiofunctionaliteit binnen deze app. Het is nu niet meer mogelijk om via de NPO Start-app online naar publieke radiozenders te luisteren. Hierdoor vervalt ook de mogelijkheid om via visual radio een blik in de radiostudio’s te werpen tijdens gepresenteerde radioprogramma’s,

   

  NPO Luister

  Ook binnen de afzonderlijke en zelfstandige apps van de NPO radiozenders zijn wijzigingen te bespeuren. Het is namelijk niet meer mogelijk om binnen deze apps naar een andere NPO radiozender over te schakelen. Wel blijft het mogelijk om in de radiostudio te kijken van de radiozender waarvoor de app is gemaakt. Wie wil blijven schakelen tussen radiozenders kan terecht bij de centrale NPO Luister-app. Naast alle publieke radiozender zijn hier ook alle overige audioproducties van NPO te vinden, zoals podcasts. Door de huidige wijzigingen wordt de online omgeving van NPO duidelijker gesplitst in NPO Start voor video en NPO Luister voor audio.

  NPOpublieke omroepNPO StartNPO Luisterappradiovisual radioonlineappupdate

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)