Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Odido gaat klanten met klachten compensatie aanbieden’

  Odido geeft klantenservicemedewerkers alle ruimte om klanten een financiële compensatie te geven voor niet goed functionerende diensten.
  Jarco Kriek
  27 november 2023
  comments 2
  ‘Odido gaat klanten met klachten compensatie aanbieden’
  Foto Getty Images

  Odido reageert met deze mededeling in het consumentenprogramma Kassa van BNNVARA. Sinds de naamswijziging van T-Mobile naar Odido loopt het aantal klachten over de geleverde diensten gestaag op. Het gaat onder meer om meldingen dat klanten telefonisch niet meer bereikbaar zijn. Odido geeft toe dat de naamswijziging wellicht eerder aan klanten gecommuniceerd had moeten worden. Het bedrijf werkte op de achtergrond in het geheim twee jaar aan de naamswijziging die het weekend voor de daadwerkelijke omzetting voor het eerst uitlekte.

   

  Klantenservice

  Om de klachtenstroom beter op te kunnen vangen, heeft Odido de capaciteit van de klantenservice verder uitgebreid. Hierdoor is de klantenservice bijvoorbeeld op zondag gedurende een langere periode bereikbaar. Ook hebben klantenservicemedewerkers alle ruimte gekregen om een financiële compensatie aan te bieden aan klanten bij wie de levering van diensten aantoonbaar enige tijd verstoord is geweest. Als de klachten na compensatie blijven bestaan, sluit Odido niet uit dat contracten ontbonden kunnen worden. Het bedrijf stelt nadrukkelijk klanten niet in een soort van wurgcontract te willen houden als diensten niet ongestoord geleverd kunnen worden.

  Odidotvtelevisieinternettelefonieklantenservicestoringcompensatie

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)