Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido levert nu ook diensten via Delta Fiber glasvezel

  Delta Fiber en Odido (voorheen T-Mobile) sloten eerder een samenwerkingsovereenkomst over het leveren van diensten via elkaars netwerk.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2023
  comments 1
  Odido levert nu ook diensten via Delta Fiber glasvezel

  Delta Fiber levert hierdoor mobiele diensten via het Odido netwerk. Odido op zijn beurt kondigde het leveren van vaste diensten via de glasvezels van Delta Fiber aan. De daadwerkelijke levering van de vaste diensten tv, internet en telefonie voor Odido via de glasvezelnetwerken van Delta Fiber is al begonnen.

   

  Tijdelijk goedkoop

  Odido biedt toekomstige klanten die via het Delta Fiber netwerk diensten geleverd willen krijgen een tijdelijke korting aan. De eerste acht maanden wordt het abonnement – ongeacht de gekozen internetsnelheid – voor 30 euro per maand geleverd. Na deze periode brengt Odido de daadwerkelijke maandprijs van het abonnement in rekening. Deze varieert tussen de 45 en 55 euro per maand.

  Delta FiberOdidotvtelevisieinternetabonnementglasvezel

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)