Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido lokt klanten Ziggo en KPN met gratis Viaplay en ESPN

  Odido is de nieuwe naam van T-Mobile en Tele2. En de provider wil een verfrissend begin in Nederland kracht bijzetten met een gratis groot sportaanbod voor nieuwe klanten.
  Jarco Kriek
  13 september 2023
  comments 8
  Odido lokt klanten Ziggo en KPN met gratis Viaplay en ESPN

  Wie bijvoorbeeld van Ziggo of KPN naar Odido voor vaste diensten overstapt krijgt op dit moment als welkomstbonus een jaar gratis toegang tot het volledige aanbod van Viaplay en ESPN. Het totale bedrag ban dit welkomstgeschenk komt op meer dan 300 euro uit. Het is opvallend dat Odido juist met een gratis jaar kijken naar Viaplay in een actie komt op het moment dat Viaplay juist zelf het jaarabonnement heeft geschrapt.

   

  Geen jaarabonnementen meer

  Wie bij Viaplay een abonnement koopt, kan alleen kiezen voor het maandabonnement. Bij aflopende jaarabonnementen wordt de propositie automatisch door Viaplay naar een maandabonnement omgezet. Dit leidt tot een prijsverhoging die in bepaalde gevallen kan oplopen tot bijna 50 procent.

   

  Sportaanbod

  Wie nu naar Odido overstapt, kan dus zonder meerkosten live kijken naar alle in de Eredivisie gespeelde voetbalwedstrijden. Ook alle wedstrijden uit de Engelse voetbalcompetitie Premier League en Duitse voetbalcompetitie Bundesliga kunnen live gevolgd worden. Daarnaast zijn ook alle Formule 1 Grand Prixes en alle PDC darts evenementen live te volgen. Verder zijn onder meer hockey en golf onderdeel van het gratis sportpakket dat Odido nieuwe klanten biedt. Daarnaast behoort een entertainmentaanbod bestaande uit films, series en documentaires ook tot de content van Viaplay.

  OdidoViaplayViaplay GroupESPNtvtelevisieinternetvoetbalFormule 1abonnementwelkomstbonus

  Reacties