Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1

    Olav Mol blijft in ieder geval volgend jaar als commentator bij Formule 1-races te horen. Onduidelijk is alleen bij welk medium dit het geval is.
    Jarco Kriek
    19 november 2021
    comments 4
    Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1
    Foto ProShots

    De tv-rechten van Formule 1 verhuizen volgend jaar van Ziggo Sport naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Of Ziggo Sport Formule 1-commentator Olav Mol eveneens van Ziggo Sport naar Viaplay verhuist, is een vraag die nog niet is beantwoord. NENT maakt binnen enkele weken meer bekend over de komst van Viaplay in Nederland en tuigt intussen het Formule 1-team op. Inmiddels is al duidelijk dat Amber Brantsen de Formule 1-studioprogramma’s gaat presenteren en NENT volgende week met analist Robert Doornbos praat over een overstap van Ziggo Sport naar Viaplay.

     

    Geen contact

    De hoop van veel Formule 1-liefhebbers is dat commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij door NENT worden aangetrokken om net als nu bij Ziggo Sport het geval is ook de komende jaren hun bijdrage aan Formule 1-uitzendingen te kunnen geven. Olav Mol bevestigde vanmorgen in de ochtendshow van Frank Dane wederom dat tot nu toe geen contact met NENT is geweest over een eventuele overstap naar Viaplay. Dit is reden voor Frank Dane zijn sidekick Jelte van der Goot om een petitie te beginnen om NENT te bewegen om actie te ondernemen om Olav Mol en Jack Plooij voor Viaplay te contracteren.

     

    Radio

    Olav Mol is hoe dan ook volgend jaar als commentator bij Formule 1 te beluisteren. Zijn eigen radiozender Grand Prix Radio die hij samen met Alexander Stevens runt, heeft namelijk nog minimaal een jaar de radiorechten van de Formule 1. Hierdoor zijn de fans van Mol verzekerd dat ze volgend jaar Formule 1 kunnen volgen met het karakteristieke commentaar van Mol.

    Formule 1Olav MolJack PlooijGrand Prix RadioNordic Entertainment GroupNENTViaplay

    Reacties

  1. TV-TIP In de Ban van Goed en Fout

    In de Ban van Goed en Fout
    NPO 2 om 22:37 uur
    De Tweede Wereldoorlog zorgde voor onvoorstelbaar leed, en de lijn tussen ‘goed’ en ‘fout’ liep soms dwars door families heen. De opa van schrijver Onno Blom zat in het verzet terwijl de rest van zijn familie fanatiek NSB’er was. Onno onderzoekt de verhoudingen binnen zijn familie, en de verzetsgeschiedenis van zijn opa. Ook bezoekt hij kamp Westerbork met zijn oudtantes, die inmiddels rond de 100 jaar oud zijn. Hoe kijken zij als oud-NSB’ers naar de Tweede Wereldoorlog. Wat weten ze nog uit die tijd, en hebben ze ooit spijt gehad van de keuzes die ze hebben gemaakt?

    Interview