Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ook uitgesteld kijken-zenders Discovery Networks gratis voor satellietkijker

    Na Quest en Quest Red zijn nu ook de uitgesteld kijken-varianten Quest +1 en Quest Red +1 ongecodeerd, en dus gratis, via de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost te ontvangen.
    Jarco Kriek
    30 juni 2017
    comments 0
    Ook uitgesteld kijken-zenders Discovery Networks gratis voor satellietkijker
    Foto ANP

    Quest en Quest Red zijn onderdeel van het Britse zenderaanbod van Discovery Networks. De zenders zijn vooralsnog niet voor Nederlandse aanbieders als Ziggo en KPN beschikbaar. De programma’s van Quest en Quest Red zijn dan ook niet ondertiteld. Beide zenders, inclusief uitgesteld kijken-varianten, waren al sinds 15 maart op de Astra2-satelliet te ontvangen. Maar de satellietverspreiding van de zenders was onderdeel van het gecodeerde aanbod van aanbieder Sky UK. Nu de zenders een plek in het Freesat-aanbod hebben gekregen, zijn ze ongecodeerd – en dus voor iedere satellietkijker – in Nederland en Vlaanderen met Astra2-ontvangst beschikbaar.


    Fastscan Canal Digitaal

    De Nederlandse aanbieder Canal Digitaal gaat Quest en Quest Red in de fastscanzenderlijst opnemen. De zenders zijn op korte termijn via de voorkeuzeposities 353 en 354 te bekijken. Wie de zenders handmatig in de satellietontvanger wil plaatsen, kan voor Quest en Quest Red de uitzendfrequentie 11.426 GHz V – 27500 – 5/6 gebruiken. Quest +1 is vanaf vandaag ongecodeerd op 11.582 GHz H – 27500 – 5/6 te vinden, Quest Red +1 op 11.876 GHz H – 27500 – 2/3.

    Discovery NetworkDiscoveryQuestQuest Reduitgesteld kijkenongecodeerdFTAfree to airAstra2satellietradioCanalDigitaalCanal Digitaalfastscanzenderlijst

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview