Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ook uitgesteld kijken-zenders Discovery Networks gratis voor satellietkijker

    Na Quest en Quest Red zijn nu ook de uitgesteld kijken-varianten Quest +1 en Quest Red +1 ongecodeerd, en dus gratis, via de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost te ontvangen.
    Jarco Kriek
    30 juni 2017
    comments 0
    Ook uitgesteld kijken-zenders Discovery Networks gratis voor satellietkijker
    Foto ANP

    Quest en Quest Red zijn onderdeel van het Britse zenderaanbod van Discovery Networks. De zenders zijn vooralsnog niet voor Nederlandse aanbieders als Ziggo en KPN beschikbaar. De programma’s van Quest en Quest Red zijn dan ook niet ondertiteld. Beide zenders, inclusief uitgesteld kijken-varianten, waren al sinds 15 maart op de Astra2-satelliet te ontvangen. Maar de satellietverspreiding van de zenders was onderdeel van het gecodeerde aanbod van aanbieder Sky UK. Nu de zenders een plek in het Freesat-aanbod hebben gekregen, zijn ze ongecodeerd – en dus voor iedere satellietkijker – in Nederland en Vlaanderen met Astra2-ontvangst beschikbaar.


    Fastscan Canal Digitaal

    De Nederlandse aanbieder Canal Digitaal gaat Quest en Quest Red in de fastscanzenderlijst opnemen. De zenders zijn op korte termijn via de voorkeuzeposities 353 en 354 te bekijken. Wie de zenders handmatig in de satellietontvanger wil plaatsen, kan voor Quest en Quest Red de uitzendfrequentie 11.426 GHz V – 27500 – 5/6 gebruiken. Quest +1 is vanaf vandaag ongecodeerd op 11.582 GHz H – 27500 – 5/6 te vinden, Quest Red +1 op 11.876 GHz H – 27500 – 2/3.

    Discovery NetworkDiscoveryQuestQuest Reduitgesteld kijkenongecodeerdFTAfree to airAstra2satellietradioCanalDigitaalCanal Digitaalfastscanzenderlijst

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview