Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Op deze manier kijk je gratis het titelgevecht van Rico Verhoeven GLORY Collision 6 op Videoland

  Videoland staat zaterdagavond hoofdzakelijk in het teken van het kickboksevenement GLORY Collision 6, met een titelgevecht met Rico Verhoeven.
  Jarco Kriek
  3 november 2023
  comments 0
  Op deze manier kijk je gratis het titelgevecht van Rico Verhoeven GLORY Collision 6 op Videoland
  Foto Getty Images

  Het kickboksevenement GLORY Collision 6 vindt in het Gelredome in Arnhem plaats. Dit voetbalstadion is volledig uitverkocht. Maar iedereen kan onder andere het titelgevecht van Rico Verhoeven thuis live volgen op de televisie of een ander beeldscherm. Verhoeven neemt het in de titelstrijd in het zwaargewicht van kickboksorganisatie GLORY op tegen Tariq Osaro. De verwachting is dat dit titelgevecht rond 21.00 uur begint.

   

  Videoland

  Videoland begint met het live streamen van GLORY Collision 6 vanaf 18.00 uur. Voor het titelgevecht van Rico Verhoeven worden ook diverse titelgevechten in andere gewichtsklassen afgewerkt. Mark Schaaf leidt de kijker als presentator van het Videoland live streaming evenement door de avond. Hij krijgt hierbij hulp van de analisten Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Het complete programma vindt u hier.

   

  Hoe kijk ik gratis?

  GLORY Collision is voor Videoland-abonnees zonder extra te betalen met ieder abonnement – verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand – te bekijken. Naast live sportevenementen zoals GLORY kickboksevenementen bestaat het aanbod uit duizenden films en afleveringen van complete seizoenen van series, waaronder Nederlandse dramaseries die exclusief voor Videoland gemaakt zijn. Maar ook wie nog geen toegang tot Videoland heeft kan gratis naar GLORY Collision 6 kijken. Dit is mogelijk door een proefabonnement af te sluiten. Hiermee kan Videoland voor €0,01 14 dagen lang gebruikt worden. Vergeet niet binnen deze periode het proefabonnement op te zeggen als er verder geen gebruik wordt gemaakt van Videoland. Na afloop van de 14 dagen proef wordt het abonnement automatisch omgezet naar een betaalabonnement. Dit abonnement is wel maandelijks op te zeggen.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstGLORYkickboksen

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview