Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Op deze manier kijk je gratis het titelgevecht van Rico Verhoeven GLORY Collision 6 op Videoland

  Videoland staat zaterdagavond hoofdzakelijk in het teken van het kickboksevenement GLORY Collision 6, met een titelgevecht met Rico Verhoeven.
  Jarco Kriek
  3 november 2023
  comments 0
  Op deze manier kijk je gratis het titelgevecht van Rico Verhoeven GLORY Collision 6 op Videoland
  Foto Getty Images

  Het kickboksevenement GLORY Collision 6 vindt in het Gelredome in Arnhem plaats. Dit voetbalstadion is volledig uitverkocht. Maar iedereen kan onder andere het titelgevecht van Rico Verhoeven thuis live volgen op de televisie of een ander beeldscherm. Verhoeven neemt het in de titelstrijd in het zwaargewicht van kickboksorganisatie GLORY op tegen Tariq Osaro. De verwachting is dat dit titelgevecht rond 21.00 uur begint.

   

  Videoland

  Videoland begint met het live streamen van GLORY Collision 6 vanaf 18.00 uur. Voor het titelgevecht van Rico Verhoeven worden ook diverse titelgevechten in andere gewichtsklassen afgewerkt. Mark Schaaf leidt de kijker als presentator van het Videoland live streaming evenement door de avond. Hij krijgt hierbij hulp van de analisten Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Het complete programma vindt u hier.

   

  Hoe kijk ik gratis?

  GLORY Collision is voor Videoland-abonnees zonder extra te betalen met ieder abonnement – verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand – te bekijken. Naast live sportevenementen zoals GLORY kickboksevenementen bestaat het aanbod uit duizenden films en afleveringen van complete seizoenen van series, waaronder Nederlandse dramaseries die exclusief voor Videoland gemaakt zijn. Maar ook wie nog geen toegang tot Videoland heeft kan gratis naar GLORY Collision 6 kijken. Dit is mogelijk door een proefabonnement af te sluiten. Hiermee kan Videoland voor €0,01 14 dagen lang gebruikt worden. Vergeet niet binnen deze periode het proefabonnement op te zeggen als er verder geen gebruik wordt gemaakt van Videoland. Na afloop van de 14 dagen proef wordt het abonnement automatisch omgezet naar een betaalabonnement. Dit abonnement is wel maandelijks op te zeggen.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstGLORYkickboksen

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)