Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    RTL Late Night met Twan Huys terug op RTL 4

    Na een onderbreking van bijna een maand keert RTL Late Night met Twan Huys maandag 14 januari terug op RTL 4. De eerste maanden van presentator Twan Huys bij RTL waren minder succesvol dan verwacht.
    Peter de Koning
    14 januari 2019
    comments 1
    RTL Late Night met Twan Huys terug op RTL 4
    Foto ANP

    Twan Huys probeert vanaf vandaag elke werkdag vanaf 22.30 uur de kijker weer aan RTL 4 te kluisteren. Huys nam in de zomer het stokje bij RTL Late Night van Humberto Tan over. Dit verliep minder succesvol dan verwacht. Het aantal kijkers daalde zelfs onder de 200.000. Ook de reputatie van Twan Huys als journalist kwam in opspraak nadat de presentator werd aangesproken op niet nagekomen afspraken. In de laatste weken van vorig jaar herstelden de kijkcijfers zich enigszins.

     

    Jinek

    Twan Huys staat voor de moeilijke opgave de strijd met Eva Jinek aan te gaan. De late night talkshow Jinek weet namelijk veel kijkers naar NPO 1 te krijgen. Vorige week keken er zelfs ruim 1,2 miljoen Nederlanders naar het programma van Eva Jinek.

    RTLRTL NederlandRTL 4RTL Late NightTwan HuysEva JinekJinekNPO 1NPOpublieke omroep

    Reacties

  1. TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    TV-TIP Oh, Wat Een Jaar!

    Oh, Wat Een Jaar!
    RTL 4 om 20:00 uur
    Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling zijn weer terug met het negende seizoen van de populaire quiz. Oh, Wat Een Jaar! gaat 'dubbel retro' van start. De teams keren terug naar 1985, waarin Wubbo Ockels de eerste Nederlander in de ruimte werd en Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Dat jaar was óók het onderwerp van de allereerste aflevering van Oh, Wat Een Jaar! in 2017, toen nog met Linda de Mol als presentatrice.

    Interview