Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Saai’ Formule 1 commentaar Viaplay wisselen voor Olav Mol zo werkt het

  Nederlanders moeten wennen aan het commentaar van het live verslag van Formule 1 bij Viaplay. Dit werd gisteren tijdens de eerste dag op sociale media duidelijk.
  Jarco Kriek
  19 maart 2022
  comments 19
  ‘Saai’ Formule 1 commentaar Viaplay wisselen voor Olav Mol zo werkt het
  Foto Getty Images

  Saai was een woord dat veel in reacties op het live verslag van de commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk bij Viaplay kon worden teruggelezen. En of je het nu beter of slechter vindt, duidelijk is wel dat het anders is dan het commentaar dat Olav Mol dertig jaar lang bij de Nederlandse Formule 1-uitzendingen heeft gegeven. Voor een deel van de Formule 1-kijkers is een live verslag zonder de stem van Olav Mol geen volwaardige F1-uitzending.

   

  Grand Prix Radio

  Voor de groep kijkers die de stem van Olav Mol bij de live beelden van Formule 1 missen, is er goed nieuws. Vanaf vandaag is het op vrij eenvoudige manier mogelijk om commentaar van Olav Mol bij de live beelden van Viaplay of F1 TV PRO krijgen. Hiervoor is het alleen nodig om op tablet of smartphone de app van Grand Prix Radio te installeren. In deze app zit de intelligentie verwerkt om aan de hand van geluiden het verslag dat Olav Mol voor Grand Prix Radio geeft te synchroniseren met de beelden die op het televisiescherm worden weergegeven. Grand Prix Radio gebruikt hiervoor een techniek die hiervoor al meer de vijf jaar in de kinderschoenen stond en nu tot het huidige niveau is opgebouwd.

  ViaplayNENTNordic Entertainment GroupGrand Prix RadioOlav MolFormule q

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)