Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Saai’ Formule 1 commentaar Viaplay wisselen voor Olav Mol zo werkt het

  Nederlanders moeten wennen aan het commentaar van het live verslag van Formule 1 bij Viaplay. Dit werd gisteren tijdens de eerste dag op sociale media duidelijk.
  Jarco Kriek
  19 maart 2022
  comments 19
  ‘Saai’ Formule 1 commentaar Viaplay wisselen voor Olav Mol zo werkt het
  Foto Getty Images

  Saai was een woord dat veel in reacties op het live verslag van de commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk bij Viaplay" target="_blank">Viaplay kon worden teruggelezen. En of je het nu beter of slechter vindt, duidelijk is wel dat het anders is dan het commentaar dat Olav Mol dertig jaar lang bij de Nederlandse Formule 1-uitzendingen heeft gegeven. Voor een deel van de Formule 1-kijkers is een live verslag zonder de stem van Olav Mol geen volwaardige F1-uitzending.

   

  Grand Prix Radio

  Voor de groep kijkers die de stem van Olav Mol bij de live beelden van Formule 1 missen, is er goed nieuws. Vanaf vandaag is het op vrij eenvoudige manier mogelijk om commentaar van Olav Mol bij de live beelden van Viaplay of F1 TV PRO krijgen. Hiervoor is het alleen nodig om op tablet of smartphone de app van Grand Prix Radio te installeren. In deze app zit de intelligentie verwerkt om aan de hand van geluiden het verslag dat Olav Mol voor Grand Prix Radio geeft te synchroniseren met de beelden die op het televisiescherm worden weergegeven. Grand Prix Radio gebruikt hiervoor een techniek die hiervoor al meer de vijf jaar in de kinderschoenen stond en nu tot het huidige niveau is opgebouwd.

  ViaplayNENTNordic Entertainment GroupGrand Prix RadioOlav MolFormule q

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)