Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Samenwerking Viaplay en eigenaar Canal Digitaal

  Viaplay Group heeft voor de Oostenrijkse markt een overeenkomst gesloten met Canal+, de eigenaar van het Nederlandse Canal Digitaal
  Jarco Kriek
  26 januari 2023
  comments 0
  Samenwerking Viaplay en eigenaar Canal Digitaal

  Door de overeenkomst komt het premiumaanbod van Viaplay Select beschikbaar bij Canal+ Austria. Dit aanbod bestaat uit meer dan 300 uur aan content, waaronder Viaplay Original series. Dit is content die alleen beschikbaar is bij Viaplay. Binnen het aanbod van Viaplay Select bevinden zich ook enkele Oostenrijkse titels. Door de nieuwe overeenkomst is Viaplay Select nu in twintig landen beschikbaar.

   

  Nederland

  De nieuwe overeenkomst is niet van toepassing op de Nederlandse markt. Viaplay biedt deze content in ons land aan via de eigen streamingdienst. Ook is er tot op heden geen overeenkomst tussen Viaplay Group en Canal+ Luxembourg voor de wederverkoop van Viaplay-abonnementen of de doorgifte van het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Viaplay heeft hiervoor wel overeenkomsten gesloten met Ziggo, KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway).

  Canal+Canal+ AustriaCanal+ LuxembourgCanal DigitaalViaplayViaplay SelectViaplay Group

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)