Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Samenwerking Viaplay en eigenaar Canal Digitaal

  Viaplay Group heeft voor de Oostenrijkse markt een overeenkomst gesloten met Canal+, de eigenaar van het Nederlandse Canal Digitaal
  Jarco Kriek
  26 januari 2023
  comments 0
  Samenwerking Viaplay en eigenaar Canal Digitaal

  Door de overeenkomst komt het premiumaanbod van Viaplay Select beschikbaar bij Canal+ Austria. Dit aanbod bestaat uit meer dan 300 uur aan content, waaronder Viaplay Original series. Dit is content die alleen beschikbaar is bij Viaplay. Binnen het aanbod van Viaplay Select bevinden zich ook enkele Oostenrijkse titels. Door de nieuwe overeenkomst is Viaplay Select nu in twintig landen beschikbaar.

   

  Nederland

  De nieuwe overeenkomst is niet van toepassing op de Nederlandse markt. Viaplay biedt deze content in ons land aan via de eigen streamingdienst. Ook is er tot op heden geen overeenkomst tussen Viaplay Group en Canal+ Luxembourg voor de wederverkoop van Viaplay-abonnementen of de doorgifte van het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Viaplay heeft hiervoor wel overeenkomsten gesloten met Ziggo, KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway).

  Canal+Canal+ AustriaCanal+ LuxembourgCanal DigitaalViaplayViaplay SelectViaplay Group

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)