Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Stipte breidt opnamemogelijkheden uit, maar blijft achter bij Ziggo, KPN en Odido

  De kleine provider Stipte heeft uitbreiding van de diensten aangekondigd. Het gaat om de mogelijkheid om programma’s in de cloud via cloudPVR op te nemen.
  Jarco Kriek
  11 oktober 2023
  comments 0
  Stipte breidt opnamemogelijkheden uit, maar blijft achter bij Ziggo, KPN en Odido
  Foto Getty Images

  Stipte biedt in diverse gemeenten vaste diensten via glasvezel. Daarbij gebruikt de provider een eigen en zelfstandig tv-platform. Dit platform biedt klanten de mogelijkheid om via een bruikleendecoder programma’s van diverse zenders op te nemen in de cloud; het zogeheten cloudPVR.

   

  Nieuwe zenders

  De mogelijkheid om programma’s van tv-zenders op te nemen, wordt door Stipte binnenkort uitgebreid. Vanaf heden kunnen ook programma’s van de zenders Fox, History Channel, Comedy Central, WDR en Paramount opgenomen worden. Hierdoor komt het totale aantal zenders waarvan programma’s in de cloud opgenomen kan worden op 31 uit. Dit is ondanks de huidige uitbreiding nog altijd substantieel minder dan bij de drie grootste landelijke providers Ziggo. KPN en Odido. Wel kunnen van alle meest bekeken zenders programma’s bij Stipte opgenomen worden. Er kan maximaal voor 200 uur aan programma’s worden opgenomen.

  StiptetvtelevisiecloudPVRopnemenglasvezel

  Reacties