Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst Apple TV+ wordt 40 procent duurder

  Abonnees van Apple TV+ moeten rekening houden met een forse prijsverhoging. Eigenaar Apple gaat de abonnementsprijs met 40 procent verhogen.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2022
  comments 6
  Streamingdienst Apple TV+ wordt 40 procent duurder
  Foto Getty Images

  De prijsverhoging is inmiddels in Amerika aangekondigd. Andere landen – waaronder Nederland – gaan volgen. Apple brengt abonnees minimaal dertig dagen voor de prijsverhoging op de hoogte. Dit is conform de in Nederland geldende regels. Op dit moment wordt voor het Apple TV+ abonnement €4,99 per maand of €49,99 per jaar betaald. De nieuwe prijs wordt €6,99 per maand of €69 per jaar. Apple rechtvaardigt de prijsverhoging met een verwijzing naar het uitgebreidere contentaanbod.

   

  Duur

  Apple TV+ staat bekend om een kwalitatief hoogwaardige catalogus met series, films en documentaires die exclusief voor de streamingdienst gemaakt worden. Ook wordt Apple TV+ geprezen om de vergeleken met andere streamingdiensten zeer goede 4K-beeldkwaliteit. In vergelijking met internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max en sinds kort in Nederland ook SkyShowtime is Apple TV+ te prijzig als er wordt gekeken naar de omvang van de catalogus.

  AppleApple TV+OTTstreamingdienstonlineprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)