Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst Apple TV+ wordt 40 procent duurder

  Abonnees van Apple TV+ moeten rekening houden met een forse prijsverhoging. Eigenaar Apple gaat de abonnementsprijs met 40 procent verhogen.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2022
  comments 6
  Streamingdienst Apple TV+ wordt 40 procent duurder
  Foto Getty Images

  De prijsverhoging is inmiddels in Amerika aangekondigd. Andere landen – waaronder Nederland – gaan volgen. Apple brengt abonnees minimaal dertig dagen voor de prijsverhoging op de hoogte. Dit is conform de in Nederland geldende regels. Op dit moment wordt voor het Apple TV+ abonnement €4,99 per maand of €49,99 per jaar betaald. De nieuwe prijs wordt €6,99 per maand of €69 per jaar. Apple rechtvaardigt de prijsverhoging met een verwijzing naar het uitgebreidere contentaanbod.

   

  Duur

  Apple TV+ staat bekend om een kwalitatief hoogwaardige catalogus met series, films en documentaires die exclusief voor de streamingdienst gemaakt worden. Ook wordt Apple TV+ geprezen om de vergeleken met andere streamingdiensten zeer goede 4K-beeldkwaliteit. In vergelijking met internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max en sinds kort in Nederland ook SkyShowtime is Apple TV+ te prijzig als er wordt gekeken naar de omvang van de catalogus.

  AppleApple TV+OTTstreamingdienstonlineprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)