Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst Apple TV+ wordt 40 procent duurder

  Abonnees van Apple TV+ moeten rekening houden met een forse prijsverhoging. Eigenaar Apple gaat de abonnementsprijs met 40 procent verhogen.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2022
  comments 6
  Streamingdienst Apple TV+ wordt 40 procent duurder
  Foto Getty Images

  De prijsverhoging is inmiddels in Amerika aangekondigd. Andere landen – waaronder Nederland – gaan volgen. Apple brengt abonnees minimaal dertig dagen voor de prijsverhoging op de hoogte. Dit is conform de in Nederland geldende regels. Op dit moment wordt voor het Apple TV+ abonnement €4,99 per maand of €49,99 per jaar betaald. De nieuwe prijs wordt €6,99 per maand of €69 per jaar. Apple rechtvaardigt de prijsverhoging met een verwijzing naar het uitgebreidere contentaanbod.

   

  Duur

  Apple TV+ staat bekend om een kwalitatief hoogwaardige catalogus met series, films en documentaires die exclusief voor de streamingdienst gemaakt worden. Ook wordt Apple TV+ geprezen om de vergeleken met andere streamingdiensten zeer goede 4K-beeldkwaliteit. In vergelijking met internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max en sinds kort in Nederland ook SkyShowtime is Apple TV+ te prijzig als er wordt gekeken naar de omvang van de catalogus.

  AppleApple TV+OTTstreamingdienstonlineprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  Interview