Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst myLum introduceert prepaid kijktegoed

  Nu de ene na de andere streamingdienst de Nederlandse markt betreedt, probeert myLum onderscheidend te zijn met de introductie van prepaid kijktegoed.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  Streamingdienst myLum introduceert prepaid kijktegoed
  Foto ProShots

  myLum, de streamingdienst van Lumière BV, stapt over van een abonneeservice naar het aanbieden van prepaid kijktegoed. Gebruikers betalen alleen voor de Europese films en series uit het aanbod van Lumière die zij willen zien. myLum neemt hiermee een opvallende beslissing als streamingservice; consumenten betalen alleen nog voor wat zij daadwerkelijk consumeren. Geen overvloed meer aan films en series die je niet interesseren, maar alleen betalen voor wat je écht kijkt. 

   

  Kwaliteit

  myLum schittert door een sterk en groot aanbod van de beste Europese films en series, zoals het Deense The Orchestra, crimeseries Beck en The Responder en het sensuele As Long As We Live. myLum begrijpt dat iedereen een andere interesse en voorkeur heeft, en biedt daarom een streamingaanbod op maat.

   

  Extra te goed

  Per 1 december verdwijnt het huidige systeem van abonnementen met bijbehorende credits. Voortaan kijk je favoriete films en series door middel van kijktegoed of met de vertrouwde betaalmethoden zoals iDeal of creditcard. De aangekochte film of serie blijft na de aankoop bewaard in de persoonlijke collectie en is op elk moment te bekijken. Bij het kopen van kijktegoed krijg je altijd 40% korting. Zo betaal je voor een kijktegoed van €37,50 slechts €22,50.

  myLumOTTonlinestreamingdienstserieskijktegoed

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)