Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Strooit Ziggo met gratis abonnementen in gebieden met glasvezel?

  Diverse bestaande Ziggo-klanten hebben een aanbod ontvangen waarbij het kabelbedrijf gratis abonnementen van premium betaalzenders blijkt aan te bieden.
  Jarco Kriek
  13 september 2022
  comments 4
  Strooit Ziggo met gratis abonnementen in gebieden met glasvezel?
  Foto ProShots

  Met gratis abonnementen van de betaalzenders ESPN, Ziggo Sport Totaal en Film1 en dit gecombineerd met het kosteloos 'huren' van de SmartWifi Pods blijkt Ziggo een deel van de klanten te overtuigen om langer klant te blijven. Het kabelbedrijf hanteert al hoge kortingen en het levert gratis extra diensten voor nieuwe klanten. Maar nu lijkt het kabelbedrijf ook een stap richting bestaande klanten te willen maken. Bij het accepteren van de aanbieding wordt wel een nieuwe overeenkomst met vaste contractperiode aangegaan met het kabelbedrijf.

   

  Glasvezel

  Opvallend is wel dat de meldingen afkomstig zijn van bestaande klanten die in gebieden wonen waar onlangs glasvezel is aangelegd of binnenkort wordt aangelegd. Ziggo ervaart een groeiende concurrentiedruk van glasvezel. Dit mede omdat glasvezel niet alleen een veel hogere uploadsnelheid kan leveren in vergelijk met het HFC-netwerk van Ziggo, maar ook omdat de prijzen van glasvezelinternetabonnementen in veel gevallen lager zijn dan de prijzen die Ziggo hanteert.

   

  Aanbiedingen

  Op vragen omtrent de gemelde proactieve benadering van bestaande Ziggo-klanten laat VodafoneZiggo-woordvoerster Tabitha Laurey het volgende weten: “Zoals je weet hebben we vanuit Ziggo het hele jaar door leuke aanbiedingen voor (potentiële) klanten. Voor meer informatie over actuele aanbiedingen kan men kijken op: https://www.ziggo.nl/tv-internet.” Op de genoemde internetpagina staat echter alleen de huidige actie die voor nieuwe abonnees van toepassing is. De klantenservice van Ziggo adviseerde kort na aanvang van de laatste en nu nog lopende aanbieding – 12 maanden 50 procent korting op het kale abonnement voor tv en internet – aan bestaande klanten om te bellen voor een passende aanbieding om het abonnement te verlengen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetkortingabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)