Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike

  De Nederlandse televisiepremière van de film Rocketman over het leven van de Britse zanger Elton John is niet op Film1, RTL 4 of SBS6, maar op Spike.
  Jarco Kriek
  29 juli 2021
  comments 2
  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike
  Foto Getty Images

  Rocketman wordt op vrijdag 6 augustus op Spike uitgezonden. Eigenaar ViacomCBS kocht de eerste tv-rechten van deze film voor Nederland. In de film spelen Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas de hoofdrollen.

   

  Leven Elton John

  In Rocketman zien we het levensverhaal van Elton John, waarin hij van Reginald Kenneth Dwight uitgroeit tot de succesvolle en flamboyante wereldster Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waar hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Gedurende zijn reis naar succes ondervindt hij vele problemen met onder andere depressies, drugs en zijn seksualiteit.

  SpikeViacomCBSfilm

  Reacties

 1. TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  TV-TIP Wheeler Dealers World Tour

  Wheeler Dealers World Tour
  discovery om 20:30 uur
  De Wheeler Dealers hebben er zó veel seizoenen opzitten, dat het programma inmiddels ‘klokje rond’ is gegaan. Marc en Elvis vertrekken naar Italië, waar ze relatief goedkoop een Ferrari 348 op de kop kunnen tikken. De combinatie ‘goedkoop’ en ‘Ferrari’ komt niet vaak voor, en er blijkt heel wat aan de auto te mankeren. Elvis moet flink tekeergaan in zijn garage om het racemonster weer terug in tiptop-conditie te brengen.

  Interview