Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike

  De Nederlandse televisiepremière van de film Rocketman over het leven van de Britse zanger Elton John is niet op Film1, RTL 4 of SBS6, maar op Spike.
  Jarco Kriek
  29 juli 2021
  comments 2
  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike
  Foto Getty Images

  Rocketman wordt op vrijdag 6 augustus op Spike uitgezonden. Eigenaar ViacomCBS kocht de eerste tv-rechten van deze film voor Nederland. In de film spelen Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas de hoofdrollen.

   

  Leven Elton John

  In Rocketman zien we het levensverhaal van Elton John, waarin hij van Reginald Kenneth Dwight uitgroeit tot de succesvolle en flamboyante wereldster Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waar hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Gedurende zijn reis naar succes ondervindt hij vele problemen met onder andere depressies, drugs en zijn seksualiteit.

  SpikeViacomCBSfilm

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)