Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike

  De Nederlandse televisiepremière van de film Rocketman over het leven van de Britse zanger Elton John is niet op Film1, RTL 4 of SBS6, maar op Spike.
  Jarco Kriek
  29 july 2021
  comments 2
  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike
  Foto Getty Images

  Rocketman wordt op vrijdag 6 augustus op Spike uitgezonden. Eigenaar ViacomCBS kocht de eerste tv-rechten van deze film voor Nederland. In de film spelen Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas de hoofdrollen.

   

  Leven Elton John

  In Rocketman zien we het levensverhaal van Elton John, waarin hij van Reginald Kenneth Dwight uitgroeit tot de succesvolle en flamboyante wereldster Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waar hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Gedurende zijn reis naar succes ondervindt hij vele problemen met onder andere depressies, drugs en zijn seksualiteit.

  SpikeViacomCBSfilm

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Lodewijks groene geluk

  Lodewijks groene geluk
  RTL 4 om 11:30 uur
  In iedere aflevering wordt een project van begin tot eind gevolgd. Dit keer de aanleg van een tuin bij een kinderdagverblijf.

  TV-TIP The Predator

  The Predator
  Veronica om 20:00 uur
  De Predators keren terug naar de aarde en alleen een groepje ex-soldaten en een evolutiebioloog kunnen de aliens tegenhouden.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)