Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike

  De Nederlandse televisiepremière van de film Rocketman over het leven van de Britse zanger Elton John is niet op Film1, RTL 4 of SBS6, maar op Spike.
  Jarco Kriek
  29 july 2021
  comments 2
  Televisiepremière Elton John Rocketman op Spike
  Foto Getty Images

  Rocketman wordt op vrijdag 6 augustus op Spike uitgezonden. Eigenaar ViacomCBS kocht de eerste tv-rechten van deze film voor Nederland. In de film spelen Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas de hoofdrollen.

   

  Leven Elton John

  In Rocketman zien we het levensverhaal van Elton John, waarin hij van Reginald Kenneth Dwight uitgroeit tot de succesvolle en flamboyante wereldster Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waar hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Gedurende zijn reis naar succes ondervindt hij vele problemen met onder andere depressies, drugs en zijn seksualiteit.

  SpikeViacomCBSfilm

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)