1. Nieuws

    Tijdelijk meer zenders in basispakket Delta

    Delta levert vooral televisie via het kabelnetwerk in Zeeland. De Zeeuwse kabelkijkers kunnen gedurende de gehele maand juni zonder extra kosten naar de Italiaanse publieke omroep RAI kijken.
    Peter de Koning
    4 june 2019
    comments 1
    Tijdelijk meer zenders in basispakket Delta

    Delta biedt namelijk het belangrijkste Italiaanse kanaal RAI UNO als zender van de maand op voorkeuzepositie 12 aan alle klanten aan. RAI UNO kan normaal alleen bekeken worden als bij het Zeeuwse kabelbedrijf het aanvullend buitenlandpakket wordt gekocht. Niet alleen Delta maar ook andere distributeurs zoals Ziggo, KPN, Canal Digitaal en Online.nl stellen maandelijks een zender uit een aanvullend abonnement aan alle klanten voor.

    DeltaDelta FiberDelta Fiber NederlandDelta Fiber NLCaiwayEQTRAIRAI UnoItaliëpublieke omroepzender van de maand
  1. Doe mee en win!

    • Win de dvd van Motherless Brooklyn

      Win de dvd van Motherless Brooklyn

      Lionel Essrog, een eenzame privédetective die met het Tourette-syndroom leeft, waagt zich aan de moord op zijn mentor en enige vriend. Gewapend met slechts een paar aanwijzingen en de motor van zijn obsessieve geest, ontrafelt Lionel nauwkeurig bewaakte geheimen die het lot van New York op het spel zetten. Totaal TV mag de dvd van deze dramathriller vijf keer weggeven.

    TV-TIP Ik weet er alles van!

    Ik weet er alles van!
    RTL 4 om 20:01 uur
    Nu Goede tijden, slechte tijden met een vroege zomerstop is, keert de dagelijkse kennisquiz Ik weet er alles van! terug om dit gat op te vullen.

    TV-TIP New Kids Turbo

    New Kids Turbo
    RTL 7 om 20:30 uur
    De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorp Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Of nog erger; hun uitkeringen zijn stopgezet. Ze hebben slechts één logische oplossing en dat is nergens meer voor betalen, maar dan loopt alles uit de hand.

    Interview

    • Elisabeth Moss The Handmaid's Tale

      Elisabeth Moss

      The Handmaid’s Tale

      De met vijf Emmy’s bekroonde dramaserie The Handmaid’s Tale is vanaf 8 juni voor het eerst ‘op tv’ bij FOX. Voorheen was de serie alleen on demand te zien. Een gesprek met hoofdrolspeelster Elisabeth Moss.
      Reacties0 reactie(s)