Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  TT Assen volledig en 'gratis' bij Ziggo

  Ziggo-klanten kijken zonder extra te betalen het hele weekend naar het meest volledige liveverslag van de TT Assen.
  Jarco Kriek
  24 juni 2022
  comments 1
  TT Assen volledig en 'gratis' bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Ziggo toont op het digitale basiskanaal Ziggo Sport alle races van de TT Assen: de NTC, Moto E, Moto3, Moto2 en MotoGP. Ook zijn de kwalificaties en vrije trainingen live te volgen op dit sportkanaal. Daarnaast verzorgt Ziggo Sport enkele live programma's vanaf het circuit, waaronder Ziggo Sport Race Café vanuit de lounge van RW Racing van de Nederlandse coureur Zonta van den Goorbergh.

   

  Hoe kijk je TT Assen?

  Ziggo Sport is voor Ziggo-klanten bij elk tv-abonnement zonder extra kosten beschikbaar op kanaal 14. Abonnees van andere providers, zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal, moeten het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement afnemen om te kunnen kijken naar dit meest uitgebreide liveverslag van de TT Assen. Alle Nederlanders kunnen zondag de hele dag kijken naar het motorsport race-evenement via NPO 1 en online op NPO Start en nos.nl. Ook de regionale omroep RTV Drenthe besteedt het hele weekend aandacht aan de TT Assen op radio en tv .

   

  Belangrijke uitzendtijden

  De TT Assen vindt plaats van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni. Hieronder enkele aanvangstijden van belangrijke onderdelen van dit race-evenement.

   

  • Zaterdag 25 juni 14.10 uur – Kwalificatie MotoGP
  • Zaterdag 25 juni 16.25 uur – MotoE race 1
  • Zaterdag 25 juni 17.15 uur – NTC race 1
  • Zondag 26 juni 11.00 uur – Moto3 race
  • Zondag 26 juni 12.20 uur – Moto2 race
  • Zondag 26 juni 14.00 uur – MotoGP race
  • Zondag 26 juni 15.30 uur – MotoE race 2
  • Zondag 26 juni 16.20 uur – NTC race 2
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalTT AssenMotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview