Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veel lof voor F1 TV na eerste Formule 1-weekend

  Op sociale media is veel lof voor streamingdienst F1 TV te lezen na de eerste Formule 1 Grand Prix, afgelopen weekend in Bahrein.
  Jarco Kriek
  7 maart 2023
  comments 8
  Veel lof voor F1 TV na eerste Formule 1-weekend
  Foto Getty Images

  Het gaat vooral om voormalige Viaplay-abonnees die de loftuitingen op sociale media als Twitter en Facebook plaatsen. De vergelijking wordt vooral gemaakt op het gebied van beeldkwaliteit. Zo wordt er gesproken over een beter en scherper beeld. Dit komt overeen met de technische vergelijking die Totaal TV eerder maakte bij het analyseren van de geleverde streams door beide streamingdiensten. Ook zijn er berichten te zien dat er geen sprake meer is van beeldhaperingen. Hierbij plaatsen we wel de kanttekening dat de meeste Viaplay-abonnees ook geen last hebben van dergelijke haperingen. Ook de mogelijkheid bij F1 TV om te kiezen voor het Engelse commentaar van Sky Sport wordt als voordeel genoemd.

   

  Goedkoper

  F1 TV is de eigen streamingdienst van Formule 1-eigenaar FOM/Liberty Media. Een jaarabonnement is voor €64,99 verkrijgbaar. Voor €7,99 kan een maand gekeken worden. Dit is de helft van de maandprijs van Viaplay. Met een Viaplay-abonnement ziet de kijker echter niet alleen Formule 1, maar ook anderen sporten, zoals voetbal en darts. Ook biedt Viaplay entertainment aan dat bestaat uit films, series en documentaires.

  F1 TVOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview