Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veel lof voor F1 TV na eerste Formule 1-weekend

  Op sociale media is veel lof voor streamingdienst F1 TV te lezen na de eerste Formule 1 Grand Prix, afgelopen weekend in Bahrein.
  Jarco Kriek
  7 maart 2023
  comments 8
  Veel lof voor F1 TV na eerste Formule 1-weekend
  Foto Getty Images

  Het gaat vooral om voormalige Viaplay-abonnees die de loftuitingen op sociale media als Twitter en Facebook plaatsen. De vergelijking wordt vooral gemaakt op het gebied van beeldkwaliteit. Zo wordt er gesproken over een beter en scherper beeld. Dit komt overeen met de technische vergelijking die Totaal TV eerder maakte bij het analyseren van de geleverde streams door beide streamingdiensten. Ook zijn er berichten te zien dat er geen sprake meer is van beeldhaperingen. Hierbij plaatsen we wel de kanttekening dat de meeste Viaplay-abonnees ook geen last hebben van dergelijke haperingen. Ook de mogelijkheid bij F1 TV om te kiezen voor het Engelse commentaar van Sky Sport wordt als voordeel genoemd.

   

  Goedkoper

  F1 TV is de eigen streamingdienst van Formule 1-eigenaar FOM/Liberty Media. Een jaarabonnement is voor €64,99 verkrijgbaar. Voor €7,99 kan een maand gekeken worden. Dit is de helft van de maandprijs van Viaplay. Met een Viaplay-abonnement ziet de kijker echter niet alleen Formule 1, maar ook anderen sporten, zoals voetbal en darts. Ook biedt Viaplay entertainment aan dat bestaat uit films, series en documentaires.

  F1 TVOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)