Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veronica Inside tijdens sportzomer omgedoopt tot De Oranjezomer

    Niet Veronica Inside Oranje maar De Oranjezomer is de naam van de talkshow van het Veronica Inside-trio dat deze zomer dagelijks op SBS6 te zien is.
    Jarco Kriek
    18 mei 2021
    comments 1
    Veronica Inside tijdens sportzomer omgedoopt tot De Oranjezomer
    Foto Brunopress

    De eerste uitzending van De Oranjezomer wordt op 10 juni uitgezonden. De dagelijkse live show – die soms twee keer per avond wordt uitgezonden – wordt gemaakt door Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. In het twee maanden durend programma wordt niet alleen gediscussieerd over het laatste sportnieuws van zomerse sportevenementen zoals EK voetbal, Tour de France en Olympische Spelen. Ook onderwerpen met betrekking tot politiek Den Haag, entertainmentnieuws en het wereldnieuws komen aan bod. Diverse tafelgasten zoals Jan Boskamp, Hans Kraay en Dick Advocaat schuiven regelmatig tijdens het programma aan.

     

    Twee locaties

    Tijdens het EK voetbal wordt De Oranjezomer dagelijks live gemaakt vanuit Slot Zeist. Daarna verhuist het programma tijdens de Tour de France en Olympische Spelen naar Droompark de Zanding in Otterlo. Tijdens het EK voetbal van 10 juni tot en met 11 juli wordt het programma tweemaal per avond uitgezonden, namelijk van 20.00 tot 20.45 uur met een voorbeschouwing van de gespeelde wedstrijd en vervolgens de nabeschouwing van 22.55 uur. Vanaf 12 juli tot en met 8 augustus is het programma dagelijks van 21.30 tot 22.30 uur te zien. Lineair kijken kan via tv-zender SBS6. Online kijken kan gratis via KIJK.nl.

    Veronica InsideDe OranjezomerTalpaTalpa NetworkSBS6KIJKsportzomerEK voetbalTour de FranceOlympische Spelen

    Reacties

  1. Win stapels
    dvd's en Blu-ray's

    Stapel's dvd's en Blu-rays

    Interview

    • *

      Janny van der Heijden

      Heel Holland Bakt

      Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
      Reacties0 reactie(s)