Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veronica Inside-analist Johan Derksen in ziekenhuis opgenomen

    Veronica Inside-analist Johan Derksen is in het ziekenhuis opgenomen. Wilfred Genee heeft dit in het radioprogramma Veronica Inside bekendgemaakt. Volgens Genee is Derksen er slecht aan toe.
    Jarco Kriek
    3 april 2019
    comments 6
    Veronica Inside-analist Johan Derksen in ziekenhuis opgenomen
    Foto ANP

    Johan Derksen is vannacht in zijn eigen woning van de trap afgevallen. Derksen wilde naar het toilet, maar nam de verkeerde deur. In plaats van naar het toilet te gaan liep hij het trapgat in en viel naar beneden. Na zijn val was Derksen korte tijd buiten kennis. Hij kwam daarna wel bij en is met meerdere breuken - waaronder arm en gezicht - en een hersenschudding in het ziekenhuis opgenomen. Daar ligt de Veronica Inside-analist nog steeds. Mogelijk wordt hij binnen enkele dagen weer uit het ziekenhuis ontslagen.

     

    Vervanging Veronica Inside

    Johan Derksen is in ieder geval komende vrijdag en maandag niet als tafelgast in het tv-programma Veronica Inside te zien. Op vrijdag neemt Jan Boskamp de plaats van Derksen aan tafel bij het voetbalprogramma in. Maandagavond zit Hans Kraay Jr. op zijn plek. Het is volgens Wilfred Genee voor het eerst in meer dan vijftien jaar dat Johan Derksen niet aanwezig is bij het tv-programma.

    VeronicaVeronica InsideRadio VeronicaTalpaTalpa NetworkTalpa TVWilfred GeneeJohan DerksenRené van der Gijp

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview