Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: andere uitzendtijden Formule 1 Miami

  Formule 1 maakt dit weekend voor het eerst opwachting in de Amerikaanse stad Miami. Het gehele weekend is live te volgen bij streamingdienst Viaplay.
  Jarco Kriek
  3 mei 2022
  comments 1
  Viaplay: andere uitzendtijden Formule 1 Miami
  Foto Getty Images

  Omdat het tijdsverschil tussen Nederland en Miami zes uur bedraagt, wordt het live verslag van zowel vrije trainingen, kwalificatie als race op voor Nederlandse F1-liefhebbers tot nu toe onbekende tijdstippen bij Viaplay" target="_blank">Viaplay en F1 TV Pro aan abonnees aangeboden. Dit tijdschema wordt overigens niet door Viaplay maar door de organisatie van Formule 1 bepaald.

   

  Uitzendtijden F1 GP Miami

  Dit zijn de uitzendtijden van de Formule 1 Grand Prix van Miami die tussen vrijdag 6 en zondag 8 mei op het Miami International Autodrome wordt gereden.

   

  • 6 mei 20.30 uur – Vrije training 1
  • 6 mei 23.30 uur – Vrije training 2
  • 7 mei 19.00 uur – Vrije training 3
  • 7 mei 22.00 uur – Kwalificatie
  • 8 mei 21.30 uur – Race
  ViaplayF1 TV ProFormule 1onlineOTT

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)