Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: andere uitzendtijden Formule 1 Miami

  Formule 1 maakt dit weekend voor het eerst opwachting in de Amerikaanse stad Miami. Het gehele weekend is live te volgen bij streamingdienst Viaplay.
  Jarco Kriek
  3 mei 2022
  comments 1
  Viaplay: andere uitzendtijden Formule 1 Miami
  Foto Getty Images

  Omdat het tijdsverschil tussen Nederland en Miami zes uur bedraagt, wordt het live verslag van zowel vrije trainingen, kwalificatie als race op voor Nederlandse F1-liefhebbers tot nu toe onbekende tijdstippen bij Viaplay en F1 TV Pro aan abonnees aangeboden. Dit tijdschema wordt overigens niet door Viaplay maar door de organisatie van Formule 1 bepaald.

   

  Uitzendtijden F1 GP Miami

  Dit zijn de uitzendtijden van de Formule 1 Grand Prix van Miami die tussen vrijdag 6 en zondag 8 mei op het Miami International Autodrome wordt gereden.

   

  • 6 mei 20.30 uur – Vrije training 1
  • 6 mei 23.30 uur – Vrije training 2
  • 7 mei 19.00 uur – Vrije training 3
  • 7 mei 22.00 uur – Kwalificatie
  • 8 mei 21.30 uur – Race
  ViaplayF1 TV ProFormule 1onlineOTT

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview