Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: andere uitzendtijden Formule 1 Miami

  Formule 1 maakt dit weekend voor het eerst opwachting in de Amerikaanse stad Miami. Het gehele weekend is live te volgen bij streamingdienst Viaplay.
  Jarco Kriek
  3 may 2022
  comments 1
  Viaplay: andere uitzendtijden Formule 1 Miami
  Foto Getty Images

  Omdat het tijdsverschil tussen Nederland en Miami zes uur bedraagt, wordt het live verslag van zowel vrije trainingen, kwalificatie als race op voor Nederlandse F1-liefhebbers tot nu toe onbekende tijdstippen bij Viaplay en F1 TV Pro aan abonnees aangeboden. Dit tijdschema wordt overigens niet door Viaplay maar door de organisatie van Formule 1 bepaald.

   

  Uitzendtijden F1 GP Miami

  Dit zijn de uitzendtijden van de Formule 1 Grand Prix van Miami die tussen vrijdag 6 en zondag 8 mei op het Miami International Autodrome wordt gereden.

   

  • 6 mei 20.30 uur – Vrije training 1
  • 6 mei 23.30 uur – Vrije training 2
  • 7 mei 19.00 uur – Vrije training 3
  • 7 mei 22.00 uur – Kwalificatie
  • 8 mei 21.30 uur – Race
  ViaplayF1 TV ProFormule 1onlineOTT

  Reacties

 1. TV-TIP Junior Songfestival Nationale Finale

  Junior Songfestival Nationale Finale
  NPO 3 om 19:21 uur
  Voordat half minder­jarig Europa begin december naar de Armeense hoofdstad Jerevan afreist voor de internationale finale, moeten HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up vanuit een stampend vol Rotterdams Ahoy eerst onderling uitvechten wie van hen de nationale titel verdient. De presentatie is in handen van ervaringsdeskundigen Stefania en Matheu.

  TV-TIP Wanted

  Wanted
  Veronica om 20:00 uur
  De 25-jarige Wes is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de gevaarlijke, sexy Fox hem rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De vader van Wes, die kortgeleden is vermoord, was ook lid van het genootschap. Wes wil wraak nemen en besluit zijn talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en fit onder leiding van Fox, Sloan en de andere trainers van de Fraternity. Langzaam komt hij erachter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht.

  Interview