Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt complete Formule 1 beleving: wintertestdagen ook live te volgen

  Formule 1-liefhebbers die via Viaplay deze autosport volgen, krijgen van deze streamingdienst de meest complete beleving aangeboden.
  Jarco Kriek
  17 februari 2023
  comments 5
  Viaplay biedt complete Formule 1 beleving: wintertestdagen ook live te volgen
  Foto Getty Images

  Viaplay zendt namelijk de laatste drie testdagen voor het begin van het Formule 1-seizoen live uit. Het seizoen 2023 begint met de eerste vrije training op vrijdag 3 maart. De eerste race begint zondag 5 maart om 16.00 uur.

   

  Wintertest

  Voordat het Formule 1 seizoen 2023 begint worden de nieuwe racebolides drie dagen lang door de coureurs getest. Deze wintertest wordt gehouden op het Bahrein International Circuit. Hetzelfde circuit dus waar de eerste race van het seizoen gaat plaatsvinden. De testdagen zijn in Nederland live te zien voor abonnees van Viaplay. Ook wie een F1 TV Pro-abonnement heeft kan naar het testen van de twintig aan het raceseizoen deelnemende F1-wagens kijken.

   

  Dit zijn de datums van de testdagen:

   

  • 23 februari: 08:00 tot 12:00 uur en 13:30 tot 17:30 uur
  • 24 februari: 08:00 tot 12:00 uur en 13:30 tot 17:30 uur
  • 25 februari: 08:00 tot 12:00 uur en 13:30 tot 17:30 uur
  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)