Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay concurrent F1 TV Pro ook duurder’

  Wie voor de oude prijs een jaarabonnement op Formule 1-streamingdienst F1 TV Pro wil nemen, doet er goed aan dit op korte termijn te doen. Er hangt namelijk een prijsverhoging in de lucht.
  Jarco Kriek
  1 februari 2023
  comments 3
  ‘Viaplay concurrent F1 TV Pro ook duurder’
  Foto Getty Images

  Rechtenhouder FOM en racefederatie FIA, de eigenaren van F1 TV Pro, hebben de prijsverhoging nog niet officieel aangekondigd. Maar op de website van de streamingdienst zijn de eerste aanwijzingen voor de komende prijsaanpassing al wel zichtbaar.

   

  Jaarabonnement

  Net als Viaplay lijkt het kijken naar Formule 1 ook bij F1 TV Pro duurder te worden. Maar waar Viaplay een prijsverhoging van in sommige gevallen maar liefst €7,74 per maand heeft aangekondigd, blijft de prijsverhoging volgens het uitgelekte screenshot uiterst beperkt. Op dit moment wordt voor het jaarabonnement een bedrag van €64,99 in rekening gebracht. De nieuwe prijs van het jaarabonnement lijkt vijf euro duurder te worden, €69,99 dus.

  F1 TV ProF1TVFormule 1OTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)