Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay concurrent F1 TV Pro ook duurder’

  Wie voor de oude prijs een jaarabonnement op Formule 1-streamingdienst F1 TV Pro wil nemen, doet er goed aan dit op korte termijn te doen. Er hangt namelijk een prijsverhoging in de lucht.
  Jarco Kriek
  1 februari 2023
  comments 4
  ‘Viaplay concurrent F1 TV Pro ook duurder’
  Foto Getty Images

  Rechtenhouder FOM en racefederatie FIA, de eigenaren van F1 TV Pro, hebben de prijsverhoging nog niet officieel aangekondigd. Maar op de website van de streamingdienst zijn de eerste aanwijzingen voor de komende prijsaanpassing al wel zichtbaar.

   

  Jaarabonnement

  Net als Viaplay lijkt het kijken naar Formule 1 ook bij F1 TV Pro duurder te worden. Maar waar Viaplay een prijsverhoging van in sommige gevallen maar liefst €7,74 per maand heeft aangekondigd, blijft de prijsverhoging volgens het uitgelekte screenshot uiterst beperkt. Op dit moment wordt voor het jaarabonnement een bedrag van €64,99 in rekening gebracht. De nieuwe prijs van het jaarabonnement lijkt vijf euro duurder te worden, €69,99 dus.

  F1 TV ProF1TVFormule 1OTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)