Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay concurrent F1 TV Pro zonder Nederlands commentaar

  Het nieuwe Formule 1-seizoen begint met veel wijzigingen. Zoals kiezen tussen de online diensten Viaplay of F1 TV Pro.
  Jarco Kriek
  15 february 2022
  comments 10
  Viaplay concurrent F1 TV Pro zonder Nederlands commentaar
  Foto ProShots

  Formule 1 was de afgelopen jaren bij onder meer Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile via betaalzender Ziggo Sport Totaal te volgen. Vanaf dit raceseizoen verandert dit. De uitzendrechten zijn overgegaan naar streamingdienst Viaplay. Naast Viaplay blijft ook de eigen streamingdienst van Formule 1-eigenaar Liberty Media in Nederland beschikbaar. En zelfs met de introductieprijs van 99 euro per jaar (normaal €167,88) is Viaplay veel duurder dan F1 TV Pro waar een jaarabonnement €64,99 kost.

   

  Commentaar

  Abonnees van F1 TV Pro moeten het dit jaar wel zonder Nederlands commentaar doen. De afgelopen jaren werd bij F1 TV Pro het Nederlandse commentaar van Ziggo Sport gemaakt door Olav Mol aangeboden. Voor het komend seizoen is de Nederlandse geluidsstream bij F1 TV Pro vooralsnog niet aanwezig. Wel wordt een slag om de arm gehouden door te melden dat nieuwe commentaartalen gedurende het seizoen toegevoegd kunnen worden.

   

  Viaplay

  De kans dat NENT het commentaar van Viaplay aan F1 TV Pro gaat leveren, lijkt uiterst gering. Juist met het Nederlandse commentaar en uitgebreide voor- en nabeschouwingen wil Viaplay onderscheidend van F1 TV Pro zijn.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1F1 TV Pro

  Reacties

 1. Interview