Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café

  De nieuwe Formule 1-rechtenhouder Nordic Entertainment Group (NENT) komt in Nederland bij Viaplay met een eigen variant van het Ziggo Formule1 Café.
  Jarco Kriek
  21 february 2022
  comments 4
  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de uitzendrechten van live Formule 1 heeft Ziggo het Formule 1 Café omgedoopt tot Ziggo Race Café. Naast het laatste nieuws omtrent Formule 1 wordt ook aandacht aan MotoGP gegeven. Ziggo heeft de uitzendrechten van MotoGP gekocht als vervanging voor Formule 1. De eerste race wordt op 6 maart gereden.

   

  Gecharmeerd

  Mede door de goede kijkcijfers en de hoge waardering van Ziggo Formule 1 Café wil Viaplay een soortgelijk wekelijks praatprogramma met Formule 1-analisten en specialisten gaan maken. De eerste Formule 1 Grand Prix op Viaplay Nederland is vanaf 18 maart op de streamingdienst te zien. Wanneer het eerste met Ziggo Formule 1 vergelijkbaar praatprogramma wordt uitgezonden en wie de analisten en specialisten zijn, is op dit moment nog niet bekend.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)