Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café

  De nieuwe Formule 1-rechtenhouder Nordic Entertainment Group (NENT) komt in Nederland bij Viaplay met een eigen variant van het Ziggo Formule1 Café.
  Jarco Kriek
  21 februari 2022
  comments 4
  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de uitzendrechten van live Formule 1 heeft Ziggo het Formule 1 Café omgedoopt tot Ziggo Race Café. Naast het laatste nieuws omtrent Formule 1 wordt ook aandacht aan MotoGP gegeven. Ziggo heeft de uitzendrechten van MotoGP gekocht als vervanging voor Formule 1. De eerste race wordt op 6 maart gereden.

   

  Gecharmeerd

  Mede door de goede kijkcijfers en de hoge waardering van Ziggo Formule 1 Café wil Viaplay een soortgelijk wekelijks praatprogramma met Formule 1-analisten en specialisten gaan maken. De eerste Formule 1 Grand Prix op Viaplay Nederland is vanaf 18 maart op de streamingdienst te zien. Wanneer het eerste met Ziggo Formule 1 vergelijkbaar praatprogramma wordt uitgezonden en wie de analisten en specialisten zijn, is op dit moment nog niet bekend.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview