Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café

  De nieuwe Formule 1-rechtenhouder Nordic Entertainment Group (NENT) komt in Nederland bij Viaplay met een eigen variant van het Ziggo Formule1 Café.
  Jarco Kriek
  21 februari 2022
  comments 4
  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de uitzendrechten van live Formule 1 heeft Ziggo het Formule 1 Café omgedoopt tot Ziggo Race Café. Naast het laatste nieuws omtrent Formule 1 wordt ook aandacht aan MotoGP gegeven. Ziggo heeft de uitzendrechten van MotoGP gekocht als vervanging voor Formule 1. De eerste race wordt op 6 maart gereden.

   

  Gecharmeerd

  Mede door de goede kijkcijfers en de hoge waardering van Ziggo Formule 1 Café wil Viaplay een soortgelijk wekelijks praatprogramma met Formule 1-analisten en specialisten gaan maken. De eerste Formule 1 Grand Prix op Viaplay Nederland is vanaf 18 maart op de streamingdienst te zien. Wanneer het eerste met Ziggo Formule 1 vergelijkbaar praatprogramma wordt uitgezonden en wie de analisten en specialisten zijn, is op dit moment nog niet bekend.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)