Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café

  De nieuwe Formule 1-rechtenhouder Nordic Entertainment Group (NENT) komt in Nederland bij Viaplay met een eigen variant van het Ziggo Formule1 Café.
  Jarco Kriek
  21 february 2022
  comments 4
  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de uitzendrechten van live Formule 1 heeft Ziggo het Formule 1 Café omgedoopt tot Ziggo Race Café. Naast het laatste nieuws omtrent Formule 1 wordt ook aandacht aan MotoGP gegeven. Ziggo heeft de uitzendrechten van MotoGP gekocht als vervanging voor Formule 1. De eerste race wordt op 6 maart gereden.

   

  Gecharmeerd

  Mede door de goede kijkcijfers en de hoge waardering van Ziggo Formule 1 Café wil Viaplay een soortgelijk wekelijks praatprogramma met Formule 1-analisten en specialisten gaan maken. De eerste Formule 1 Grand Prix op Viaplay Nederland is vanaf 18 maart op de streamingdienst te zien. Wanneer het eerste met Ziggo Formule 1 vergelijkbaar praatprogramma wordt uitgezonden en wie de analisten en specialisten zijn, is op dit moment nog niet bekend.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview