Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café

  De nieuwe Formule 1-rechtenhouder Nordic Entertainment Group (NENT) komt in Nederland bij Viaplay met een eigen variant van het Ziggo Formule1 Café.
  Jarco Kriek
  21 februari 2022
  comments 4
  Viaplay komt met eigen Formule 1 Café
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de uitzendrechten van live Formule 1 heeft Ziggo het Formule 1 Café omgedoopt tot Ziggo Race Café. Naast het laatste nieuws omtrent Formule 1 wordt ook aandacht aan MotoGP gegeven. Ziggo heeft de uitzendrechten van MotoGP gekocht als vervanging voor Formule 1. De eerste race wordt op 6 maart gereden.

   

  Gecharmeerd

  Mede door de goede kijkcijfers en de hoge waardering van Ziggo Formule 1 Café wil Viaplay" target="_blank">Viaplay een soortgelijk wekelijks praatprogramma met Formule 1-analisten en specialisten gaan maken. De eerste Formule 1 Grand Prix op Viaplay Nederland is vanaf 18 maart op de streamingdienst te zien. Wanneer het eerste met Ziggo Formule 1 vergelijkbaar praatprogramma wordt uitgezonden en wie de analisten en specialisten zijn, is op dit moment nog niet bekend.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)