Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay krijgt geen concurrentie van ESPN: ‘Totaal niet met Formule 1 bezig’

  Het aantal serieuze bieders op de uitzendrechten van Formule 1 is teruggebracht naar vier. ESPN zegt niet geïnteresseerd te zijn in Formule 1. Dit in tegenstelling tot Viaplay waarvoor doorgaan met Formule 1 cruciaal is.
  Jarco Kriek
  12 februari 2024
  comments 0
  Viaplay krijgt geen concurrentie van ESPN: ‘Totaal niet met Formule 1 bezig’
  Foto Getty Images

  Sportmarketeer Chris Woerts stelde vorige week dat ESPN interesse zou hebben in de uitzendrechten van Formule 1. Het biedingsproces begon vorige week met een bijeenkomst in London. Naar verwachting is medio maart bekend of Viaplay na 2024 de Formule 1 in Nederland blijft aanbieden of dat het live verslag van de races met de snelste auto’s op een circuit naar een andere partij gaan. Naast Viaplay zijn VodafoneZiggo (Ziggo/Ziggo Sport), Canal+ en RTL Nederland (Videoland) geïnteresseerd in de uitzendrechten.

   

  Niet mee bezig

  De vijfde door Chris Woerts genoemde partij ESPN blijkt geen gegadigde te zijn. ESPN-woordvoerder Maarten van Rooijen laat aan Totaal TV weten dat de betaalzender zich bij het huidige sportaanbod houdt en geen interesse heeft in Formule 1. “Dit is totaal niet aan de orde. ESPN is hier op geen enkele wijze mee bezig.”

  ESPNFormule 1uitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)