Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay met exclusieve content nog interessanter voor Formule 1-liefhebber

  In Nederland is de Formule 1 live te volgen via Viaplay en F1 TV. Het aanbod van Viaplay is voor de echte liefhebber van de motorsport nu nog aantrekkelijker.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 0
  Viaplay met exclusieve content nog interessanter voor Formule 1-liefhebber
  Foto Getty Images

  Viaplay biedt naast live sport zoals Formule 1, voetbal en darts namelijk ook een entertainmentaanbod. Onderdeel hiervan zijn documentaires. Op dit moment zijn er al enkele Formule 1 documentairereeksen over onder meer Max Verstappen en Nyck de Vries te zien via de streamingdienst. Binnenkort verschijnt daarbij een nieuwe documentaire over Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, die exclusief te zien is bij Viaplay.

   

  Echte raceliefhebbers

  De driedelige documentaireserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat op zondag 2 april in première op Viaplay en biedt kijkers een unieke inkijk in het leven van een jong racetalent. De serie volgt Max Verstappen terwijl hij traint en concurreert op het hoogste niveau van de autosport. Kijkers worden meegenomen in Verstappens wereldkampioenschap-winnende seizoen 2022, zijn jeugd en zijn intense relatie met zijn vader, Jos Verstappen. De serie biedt een onthullend en emotioneel portret achter de racehelm van één van de grootste namen in de Formule 1. Max Verstappen: Anatomy of a Champion geeft kijkers en Formule 1-fans ongekende toegang tot het leven van Max Verstappen. Het onthult voor het eerst de complexe persoonlijkheid achter het fenomenale talent. De serie laat zien hoe Max streeft naar perfectie en vaak de last van de enorme media-aandacht en verplichtingen op zijn schouders voelt.

   

  Familie

  Via interviews met naaste familie en vrienden wordt een beeld geschetst van een vastberaden en gedreven jongeman - geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers - met veel liefde en respect voor niet alleen de autosport maar ook zijn vader. De serie toont de nauwe band tussen vader en zoon en de cruciale rol die Jos heeft gespeeld in Max’ zijn weg naar succes. Zoals Jos Verstappen zegt: "Veel mensen hebben geen idee wat er nodig is om aan de top van de sport te komen."

   

  Wekelijks

  De eerste aflevering van Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat op zondag 2 april in première op Viaplay. De tweede en derde afleveringen gaan de daaropvolgende zondagen in première.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1Max Verstappendocumentaire

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)