Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay met exclusieve content nog interessanter voor Formule 1-liefhebber

  In Nederland is de Formule 1 live te volgen via Viaplay en F1 TV. Het aanbod van Viaplay is voor de echte liefhebber van de motorsport nu nog aantrekkelijker.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 0
  Viaplay met exclusieve content nog interessanter voor Formule 1-liefhebber
  Foto Getty Images

  Viaplay biedt naast live sport zoals Formule 1, voetbal en darts namelijk ook een entertainmentaanbod. Onderdeel hiervan zijn documentaires. Op dit moment zijn er al enkele Formule 1 documentairereeksen over onder meer Max Verstappen en Nyck de Vries te zien via de streamingdienst. Binnenkort verschijnt daarbij een nieuwe documentaire over Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, die exclusief te zien is bij Viaplay.

   

  Echte raceliefhebbers

  De driedelige documentaireserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat op zondag 2 april in première op Viaplay en biedt kijkers een unieke inkijk in het leven van een jong racetalent. De serie volgt Max Verstappen terwijl hij traint en concurreert op het hoogste niveau van de autosport. Kijkers worden meegenomen in Verstappens wereldkampioenschap-winnende seizoen 2022, zijn jeugd en zijn intense relatie met zijn vader, Jos Verstappen. De serie biedt een onthullend en emotioneel portret achter de racehelm van één van de grootste namen in de Formule 1. Max Verstappen: Anatomy of a Champion geeft kijkers en Formule 1-fans ongekende toegang tot het leven van Max Verstappen. Het onthult voor het eerst de complexe persoonlijkheid achter het fenomenale talent. De serie laat zien hoe Max streeft naar perfectie en vaak de last van de enorme media-aandacht en verplichtingen op zijn schouders voelt.

   

  Familie

  Via interviews met naaste familie en vrienden wordt een beeld geschetst van een vastberaden en gedreven jongeman - geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers - met veel liefde en respect voor niet alleen de autosport maar ook zijn vader. De serie toont de nauwe band tussen vader en zoon en de cruciale rol die Jos heeft gespeeld in Max’ zijn weg naar succes. Zoals Jos Verstappen zegt: "Veel mensen hebben geen idee wat er nodig is om aan de top van de sport te komen."

   

  Wekelijks

  De eerste aflevering van Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat op zondag 2 april in première op Viaplay. De tweede en derde afleveringen gaan de daaropvolgende zondagen in première.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1Max Verstappendocumentaire

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)