Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway

  Nordic Entertainment Group (NENT) en Delta Fiber Nederland hebben een meerjarige overeenkomst gesloten over Viaplay bij Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  11 februari 2022
  comments 0
  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Abonnees van Delta en Caiway – beide bedrijfsonderdeel van Delta Fiber Nederland – die bij deze dienstenaanbieders een internetabonnement kopen, kunnen vanaf 1 maart bij dit abonnement Viaplay" target="_blank">Viaplay als extra optie toevoegen.

   

  Korting

  Viaplay bij beide Delta Fiber Nederland-aanbieders gaat vanaf 1 maart tot 1 augustus €8,99 kosten. Daarna gaan Delta en Caiway dit abonnement een euro goedkoper dan de streamingdienst zelf aanbieden, namelijk €12,99 per maand.

   

  Kanaal 200

  Alle content van Viaplay kan met een internetverbinding online bekeken worden. Dit kan onder meer via Smart TV-internettelevisie, Apple TV HD/4k, online mediaspelers, tablet, smartphone en internetsite. Op zaterdag en zondag is ook bij Delta en Caiway Formule 1 tijdelijk via een lineair kanaal live te volgen. Net als bij Ziggo is dit lineaire Viaplay-kanaal op voorkeuzepositie 200 te vinden.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTDelta FiberDeltaCaiwayViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)