Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway

  Nordic Entertainment Group (NENT) en Delta Fiber Nederland hebben een meerjarige overeenkomst gesloten over Viaplay bij Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  11 february 2022
  comments 0
  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Abonnees van Delta en Caiway – beide bedrijfsonderdeel van Delta Fiber Nederland – die bij deze dienstenaanbieders een internetabonnement kopen, kunnen vanaf 1 maart bij dit abonnement Viaplay als extra optie toevoegen.

   

  Korting

  Viaplay bij beide Delta Fiber Nederland-aanbieders gaat vanaf 1 maart tot 1 augustus €8,99 kosten. Daarna gaan Delta en Caiway dit abonnement een euro goedkoper dan de streamingdienst zelf aanbieden, namelijk €12,99 per maand.

   

  Kanaal 200

  Alle content van Viaplay kan met een internetverbinding online bekeken worden. Dit kan onder meer via Smart TV-internettelevisie, Apple TV HD/4k, online mediaspelers, tablet, smartphone en internetsite. Op zaterdag en zondag is ook bij Delta en Caiway Formule 1 tijdelijk via een lineair kanaal live te volgen. Net als bij Ziggo is dit lineaire Viaplay-kanaal op voorkeuzepositie 200 te vinden.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTDelta FiberDeltaCaiwayViaplayFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)