Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway

  Nordic Entertainment Group (NENT) en Delta Fiber Nederland hebben een meerjarige overeenkomst gesloten over Viaplay bij Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  11 february 2022
  comments 0
  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Abonnees van Delta en Caiway – beide bedrijfsonderdeel van Delta Fiber Nederland – die bij deze dienstenaanbieders een internetabonnement kopen, kunnen vanaf 1 maart bij dit abonnement Viaplay als extra optie toevoegen.

   

  Korting

  Viaplay bij beide Delta Fiber Nederland-aanbieders gaat vanaf 1 maart tot 1 augustus €8,99 kosten. Daarna gaan Delta en Caiway dit abonnement een euro goedkoper dan de streamingdienst zelf aanbieden, namelijk €12,99 per maand.

   

  Kanaal 200

  Alle content van Viaplay kan met een internetverbinding online bekeken worden. Dit kan onder meer via Smart TV-internettelevisie, Apple TV HD/4k, online mediaspelers, tablet, smartphone en internetsite. Op zaterdag en zondag is ook bij Delta en Caiway Formule 1 tijdelijk via een lineair kanaal live te volgen. Net als bij Ziggo is dit lineaire Viaplay-kanaal op voorkeuzepositie 200 te vinden.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTDelta FiberDeltaCaiwayViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview