Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway

  Nordic Entertainment Group (NENT) en Delta Fiber Nederland hebben een meerjarige overeenkomst gesloten over Viaplay bij Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  11 februari 2022
  comments 0
  Viaplay ook lineair in aanbod Delta en Caiway
  Foto Getty Images

  Abonnees van Delta en Caiway – beide bedrijfsonderdeel van Delta Fiber Nederland – die bij deze dienstenaanbieders een internetabonnement kopen, kunnen vanaf 1 maart bij dit abonnement Viaplay als extra optie toevoegen.

   

  Korting

  Viaplay bij beide Delta Fiber Nederland-aanbieders gaat vanaf 1 maart tot 1 augustus €8,99 kosten. Daarna gaan Delta en Caiway dit abonnement een euro goedkoper dan de streamingdienst zelf aanbieden, namelijk €12,99 per maand.

   

  Kanaal 200

  Alle content van Viaplay kan met een internetverbinding online bekeken worden. Dit kan onder meer via Smart TV-internettelevisie, Apple TV HD/4k, online mediaspelers, tablet, smartphone en internetsite. Op zaterdag en zondag is ook bij Delta en Caiway Formule 1 tijdelijk via een lineair kanaal live te volgen. Net als bij Ziggo is dit lineaire Viaplay-kanaal op voorkeuzepositie 200 te vinden.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTDelta FiberDeltaCaiwayViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)