Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay pakt uit als Max Verstappen wereldkampioen wordt

  Viaplay volgt dit weekend de Formule 1 Grand Prix van Japan met nog meer belangstelling, nu Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen kan worden.
  Jarco Kriek
  7 oktober 2022
  comments 8
  Viaplay pakt uit als Max Verstappen wereldkampioen wordt
  Foto Getty Images

  Niet alleen de vrije trainingen, kwalificatie en race zijn dit weekend live bij Viaplay te zien; ook worden er tijdens de studioprogramma’s meer dan gewoonlijk sfeerimpressies van het circuit getoond. Zo zijn voor Viaplay Tom Coronel en Tom Kristensen aanwezig in de paddock op het Suzuka circuit in Japan. Het studioprogramma wordt zoals gewoonlijk door Amber Brantsen gepresenteerd. Zij wordt bijgestaan door de analisten Guido van der Garde en Christijan Albers.

   

  Extra uitzending

  Mocht Max Verstappen in Japan daadwerkelijk wereldkampioen worden, dan wordt dit natuurlijk uitgebreid in beeld getoond tijdens de nabeschouwing. Daarnaast presenteert Viaplay onder de naam Verstappen Shakedown op zondag 9 oktober vanaf 12.00 uur een extra uitzending aan de abonnees.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1Max VerstappenOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  Interview