Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay stelt voormalig contentdirecteur Ziggo aan

  Nordic Entertainment Group (NENT) is druk bezig met het optuigen van de Nederlandse tak van streamingdienst Viaplay. Het heeft een oudgediende van Ziggo aangetrokken.
  Jarco Kriek
  12 january 2022
  comments 1
  Viaplay stelt voormalig contentdirecteur Ziggo aan
  Foto Getty Images

  NENT heeft de Nederlander Yoram Levi aangesteld als Head of International Partnerships bij streamingdienst Viaplay. Levi is geen onbekende in het Nederlandse en internationale medialandschap. Hij begon zijn loopbaan bij Multikabel. Toen dit kabelbedrijf onderdeel van Ziggo werd, ging Levi bij Ziggo als directeur content & entertainment aan de slag. Nadat Ziggo door Liberty Global werd gekocht, promoveerde Levi tot director of video entertainment bij Liberty Global.

   

  Wholesale

  Yoram Levi gaat werken vanuit het kantoor van Viaplay Nederland in Amsterdam. Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op commerciële bedrijfsontwikkeling, planning, het uitbreiden van verkoopkanalen in Viaplay’s internationale kanalen en onderhandelen met wholesale-partners. Wat betreft wholesale heeft NENT inmiddels overeenkomsten met VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN gesloten. In een recent persbericht liet NENT al doorschemeren dat met meerdere partijen gesproken wordt over wholesale verkoop Nederlandse Viaplay-abonnementen. Inmiddels hebben Delta Fiber en T-Mobile zelf aan Totaal TV bevestigd met NENT in gesprek te zijn over eventuele samenwerking.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayZiggoVodafoneZiggoLiberty Global

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Perry de Man

   Guilty Pleasures

   Chef-kok Perry de Man tovert samen met BN’ers hun meest ordinaire guilty pleasures om tot culinaire gerechten.
   Reacties0 reactie(s)