Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay stelt voormalig contentdirecteur Ziggo aan

  Nordic Entertainment Group (NENT) is druk bezig met het optuigen van de Nederlandse tak van streamingdienst Viaplay. Het heeft een oudgediende van Ziggo aangetrokken.
  Jarco Kriek
  12 januari 2022
  comments 1
  Viaplay stelt voormalig contentdirecteur Ziggo aan
  Foto Getty Images

  NENT heeft de Nederlander Yoram Levi aangesteld als Head of International Partnerships bij streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay. Levi is geen onbekende in het Nederlandse en internationale medialandschap. Hij begon zijn loopbaan bij Multikabel. Toen dit kabelbedrijf onderdeel van Ziggo werd, ging Levi bij Ziggo als directeur content & entertainment aan de slag. Nadat Ziggo door Liberty Global werd gekocht, promoveerde Levi tot director of video entertainment bij Liberty Global.

   

  Wholesale

  Yoram Levi gaat werken vanuit het kantoor van Viaplay Nederland in Amsterdam. Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op commerciële bedrijfsontwikkeling, planning, het uitbreiden van verkoopkanalen in Viaplay’s internationale kanalen en onderhandelen met wholesale-partners. Wat betreft wholesale heeft NENT inmiddels overeenkomsten met VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN gesloten. In een recent persbericht liet NENT al doorschemeren dat met meerdere partijen gesproken wordt over wholesale verkoop Nederlandse Viaplay-abonnementen. Inmiddels hebben Delta Fiber en T-Mobile zelf aan Totaal TV bevestigd met NENT in gesprek te zijn over eventuele samenwerking.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayZiggoVodafoneZiggoLiberty Global

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)