Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: ‘storing door fout update Ziggo Mediabox Next’

  Ziggo-abonnees die met de app op de Mediabox Next naar Viaplay kijken, hebben kans op verbindingsproblemen en beeldstoring.
  Jarco Kriek
  27 august 2022
  comments 2
  Viaplay: ‘storing door fout update Ziggo Mediabox Next’

  De klantenservice van streamingdienst Viaplay heeft vandaag aan klagende abonnees bekendgemaakt dat er kans op verbindingsproblemen of beeldstoring kan ontstaan als er gebruik wordt gemaakt van de app die is gemaakt voor de bruikleendecoder Mediabox Next. De problemen zouden volgens Viaplay zijn ontstaan na een update van de app die de afgelopen weken automatisch is geïnstalleerd.

   

  Geen contact

  Opvallend is dat het plots stil blijft in het chatcontact met de klantenservice-agent wanneer de melder van het probleem aangeeft dat de problemen zich vrijwel alleen voordoen bij live sport. Ook na herhaaldelijk verzoek om antwoord, wordt de abonnee niet meer te woord gestaan. Uiteindelijk wordt het chatcontact met de klagende klant van de zijde van Viaplay verbroken.

   

  Viaplay Xtra

  Ziggo-klanten die soortgelijke problemen met de Viaplay-app op de Mediabox Next ervaren, kunnen op zaterdag en zondag tijdens de Formule 1-weekenden de derde vrije training, kwalificatie en race volgen op het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Het Viaplay-abonnement dient in dit geval dat wel via Ziggo afgesloten te zijn. De komende twee races zijn ook lineair te bekijken zonder abonnement van Viaplay. De Grand Prix van België wordt op 28 augustus live uitgezonden op VRT Canvas. Een week later op zondag 4 september is de Dutch GP in Zandvoort live op NPO 1 te volgen.

   

  ViaplayViaplay GroupZiggoVodafoneZiggoMediabox NextFormule 1updatestoring

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview